Eshgro Cloud Service Provider

Durlinger: Verbeterde innovatie door overstap naar de cloud

“Wij willen een toekomstbestendige IT omgeving waarmee onze organisatie locatie onafhankelijk kan werken en die de hoge performance, flexibiliteit, veiligheid en eenvoud waar maakt.”

Durlinger referentie Alex Zetsen
Alex Zetsen
ICT Manager Durlinger Schoenenbedrijf BV

De oplossing en het resultaat

Door te kiezen voor de Smarter Workplace van Eshgro heeft Durlinger afscheid genomen van hun on-premise servers en is de organisatie overgestapt naar de cloud. De kantoormedewerkers hebben toegang tot een moderne werkplek in de Azure-cloud, en ervaren nu een flexibele snellere werkplek. De overige medewerkers in de filialen maken gebruik van kassasystemen met softwareapplicaties die direct connecteren met de Azure Virtual Desktop.

Voor de implementatiefase vond een strategiesessie plaats, waarbij gekeken werd naar de situatie en wensen van Durlinger om een passende oplossing te realiseren, en voordat de migratie van start ging, heeft Eshgro een Proof-Of-Concept (POC) uitgevoerd. Zo kon Durlinger de Smarter Workplace ervaren en of deze ook aan Durlinger’s doelstellingen voldeed. Tijdens de migratie kregen alle gebruikers een beheerde laptop, die is uitgerold met Microsoft Intune, en werden ze meegenomen in de veranderingen. Adoptie van medewerkers is een van de belangrijkste aspecten bij de overstap naar de cloud, een passende adoptie zorgt ervoor dat de nieuwe omgeving en werkwijze sneller geaccepteerd wordt onder de eindgebruikers.

Voordelen van Eshgro's ICT-oplossingen voor Durlinger

Durlinger referentie Alex Zetsen
Alex Zetsen
ICT Manager Durlinger Schoenenbedrijf BV

“Wij hebben veel meer tijd voor innovatie, door de verminderde IT-beheer vraagstukken.”

Een moderne cloud-werkplek met alles erop en eraan

Niet alleen de consument verwacht steeds meer van bedrijven, medewerkers ook. Mede door het Nieuwe Werken willen medewerkers graag altijd en overal veilig op hun werkomgeving kunnen inloggen. Snel reageren én voldoen aan alle verwachtingen vereist een slimme aanpak. Ontdek wat de Smarter Workplace voor je bedrijf kan betekenen en welke vorm het beste bij jou en je organisatie past

Gerelateerd

Ga naar de inhoud