Referentie Case

Peeze

Peeze koffie is getransformeerd van een productiegericht bedrijf naar een marktgerichte onderneming. Voorheen leverde Peeze vooral aan de horeca; inmiddels worden ook bedrijven bediend met koffie, apparatuur en producten als suiker en melk. De transformatie ging zo snel, dat het tijd was voor nieuwe automatiseringssystemen. Ze kozen voor nieuwe Exact-software en kwamen er achter dat er voor de nieuwe software, ook nieuwe hardware nodig was, om alles optimaal te laten draaien.

Download referentiecase

Samenwerken

Inmiddels is hun ICT-omgeving aangepast zodat alles draait snel en probleemloos draait. Samen met Peeze hielden we hun bedrijfsprocessen tegen het licht en bekeken we hoe werkprocessen beter konden worden gestroomlijnd. Het accent is verlegd van productie naar het logistieke proces. Goed voorraadbeheer is daarbij essentieel voor Peeze. Zij wilden een optimale supply chain: goed en tijdig leveren, efficiënt en tegen minimale kosten. Die slag is gemaakt. Het effect daarvan werd al snel zichtbaar.

Hierom kiest Peeze voor Eshgro

✓ Implementatie Exact-software

Werkprocessen tegen het licht gehouden en geherstructureerd.

✓ Logistiek

Automatisering draagt bij aan optimale supply chain.

✓ Advies en begeleiding

Terugkerende afspraak voor advies en begeleiding, met het oog op continuïteit.

“De professionals van Eshgro hebben de logistieke processen die voorheen versnipperd waren geanalyseerd en georganiseerd. De implementatie van Exact heeft de processen inzichtelijk gemaakt. In Eshgro hebben we een partner die goed meedenkt en signaleert. Jaarlijks staat er een afspraak voor advies en begeleiding met het oog op de toekomst en de continuïteit.”

Timmo Terpstra, mede-directeur Peeze

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Benieuwd hoe jij jouw organisatie meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger
kan laten (samen)werken? Ontdek snel wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact op