Eshgro Cloud Service Provider

ICT voor fysiotherapeuten

Alle applicaties, snel en eenvoudig.
Veilig naar de cloud.

Gespecialiseerde ICT-oplossingen voor fysiopraktijken

In de gezondheidszorg is de verbinding tussen zorgverlener en patiënt van onschatbare waarde, en nergens is dat duidelijker dan in de fysiotherapie. De juiste ICT-oplossingen kunnen deze verbindingen versterken, efficiëntie verhogen en de privacy van patiënten waarborgen. Eshgro begrijpt de unieke behoeften van fysiotherapiepraktijken en biedt gespecialiseerde ICT-oplossingen die deze essentiële aspecten ondersteunen.

Met onze oplossingen kan je praktijk profiteren van veilige digitale patiëntendossiers, eenvoudig beheer van afspraken en een gestroomlijnde communicatie tussen collega’s. We zorgen ervoor dat je voldoet aan de huidige regelgeving voor gegevensbescherming, zoals de GDPR, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige fysiotherapeutische zorg.

Ontdek hoe Eshgro’s technologieën je praktijk kunnen transformeren door een veilige en efficiënte workflow te creëren die niet alleen voldoet aan de behoeften van vandaag, maar ook klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Sneller

Eenvoudiger

Veiliger

Fysiotherapie: steeds meer online

Laten we een praktijkvoorbeeld nemen. Wij hielpen een fysiotherapiepraktijk die patiënten aanvullend op reguliere behandelingen in de praktijk, nu ook online veel oefeningen en advies via de tablet geeft. Logisch, want de fysiotherapeut gaat steeds meer online omdat patiënten een snelle reactie op hun vragen verwachten. Dankzij de cloud is het maken van een nieuwe fysieke afspraak online eenvoudig mogelijk en direct gekoppeld aan de agenda van de praktijk. Dat is wel zo efficiënt.

Deze fysiotherapiepraktijk koos bewust voor Eshgro, omdat wij veel ervaring hebben met digitale transformatie in de zorg. Qua compliancy en security voldoen we aan alle eisen. Daarbij gaan we nog een stap verder. We hebben multi-factor authentication (MFA) en een digitale servicecatalogus. Fysiotherapeuten zijn op deze manier in staat zich volledig te focussen op hetgeen waar zij goed in zijn, omdat men weet dat de gegevens van patiënten en de administratie bij ons veilig staat en processen veilig verlopen. Je hoeft niet langer veel bezig te zijn met randzaken, maar kunt nadenken na over de digitale behoefte van je patiënten.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud