Eshgro Cloud Service Provider

Local device applications

Optimaliseer je werkprocessen met local device applications: meer efficiëntie, minder beheer

De voordelen van Local device applications

Hoe worden Local device applications geïmplementeerd?

Inmiddels bieden we > 2.000 van de meest gebruikte applicaties aan als standaard Local device applications (Chrome, Acrobat reader, Edge, exact, AFAS, notepad, VLC player, Foxit reader, etc.). Via Smarter 365 kunnen de applicaties gemakkelijk uitgerold worden bij de medewerkers waar het van toepassing is. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen ‘standaard’ en ‘maatwerk’ applicaties. De prijs voor standaard applicaties is per maand, per applicatie en per werkplek. De prijs van maatwerk applicaties is afhankelijk van licentie- en beheerkosten en zal worden bepaald na overleg met één van onze specialisten.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor Local device applications door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Wij zullen contact met je opnemen om de mogelijkheden en implementatie te bespreken of eventuele vragen te beantwoorden. Na akkoord kunnen wij direct een offerte opmaken en aan de slag.

Eshgro - voorbereiding

We starten met het uitrollen van de Local Device Applications in jouw Microsoft 365 omgeving. Dit proces omvat de standaardapplicaties en eventuele maatwerkapplicaties, waarbij we zorgen dat alles voldoet aan jouw specifieke zakelijke behoeften en eisen.

Eshgro - bespreken

Na de implementatie zijn we beschikbaar voor ondersteuning, vragen of aanpassingen. We zorgen ervoor dat alle applicaties optimaal functioneren en up-to-date zijn en passen deze aan indien nodig. Zo zorgen we voor hogere efficiëntie en prestatie binnen jouw organisatie.

Veelgestelde vragen over Local device applications

Wat zijn de kosten van Local device applications in de cloud?

De kosten van Local Device Applications kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type en aantal applicaties dat je kiest, de licentiemodellen van de applicaties, en eventuele aanvullende beheer- of ondersteuningsdiensten die nodig zijn. Standaardapplicaties worden vaak aangeboden tegen een vast tarief per maand, per applicatie, en per werkplek. Voor maatwerkapplicaties, waarbij specifieke licentie- en beheerkosten van toepassing zijn, worden de prijzen bepaald na overleg met met één van onze specialisten.

Een breed scala aan applicaties kan als Local Device Applications worden gebruikt, afhankelijk van de behoeften van jouw organisatie. Dit omvat veelgebruikte kantoorapplicaties zoals het office pakket, e-mailclients, verkenner en gespecialiseerde software die specifiek is voor jouw sector of branche. Het doel is om applicaties te kiezen die belangrijk zijn voor de dagelijkse bedrijfsvoering. We bieden meer dan 2.000 standaardapplicaties en kunnen ook maatwerkoplossingen leveren.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud