Referentie Case

Delta Safety Training

DELTA Safety Training is sinds 1992 een internationaal opleidingsinstituut op het gebied van veiligheid. Het bedrijf heeft in 25 jaar een solide, betrouwbare reputatie opgebouwd als specialist in praktijkgerichte cursussen en consultancy. DELTA Safety Training verzorgt een compleet en hoogwaardig trainingsaanbod in de industrie, wind, offshore olie & gas, bouw, transport en maritieme sector.

De stap om de IT-omgeving en werkplekbeheer bij Eshgro onder te brengen is een keuze geweest voor stabiliteit, schaalbaarheid en kwaliteit”, zegt Managing Director Ronald Quik van DELTA Safety Training.

Kwaliteit voorop

“Als je staat voor het opleiden van mensen op het gebied van veiligheid en kwaliteit, dan moet je eigen organisatie staan als een huis”, zegt Ronald Quik. “Wij bouwen met ons team van 25 mensen aan het leveren van een continue kwaliteit op het gebied van trainingen. Onze klanten hebben ons daarvoor het mooiste compliment gegeven: ze zijn een trouwe relatie met ons aangegaan. Vanuit onze kant betekent dit dat wij ook een langdurige relatie aangaan met onze partners. In het geval van de IT omgeving is dat Eshgro als leverancier van onze cloud-omgeving en de digitale werkplekken van onze mensen. De IT-omgeving is een cruciaal onderdeel van onze performance.”

“Eshgro heeft aan het begin gestaan van onze reis in de digitale transformatie. Nu staat alles in de cloud.”

Ronald Quik, Managing Director DELTA Safety Training

Download Referentie Case

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Stel zelf jouw unieke cloud samen. Je selecteert jouw organisatie, jouw applicaties en jouw eisen op het gebied van veiligheid, mobiliteit en support. Op basis daarvan ontvang je een transparante prijs per gebruiker per maand. Ontdek wat de Smarter Workplace voor jou kan betekenen.

Download whitepaper