Referentie Case

CNC

CNC klaar voor de toekomst dankzij Cloud Workspace

CNC Holding is een wereldwijd opererende speler in de paddenstoelenbranche. Om in de toekomst te blijven groeien, was een structurele IT-oplossing noodzakelijk. Door de Cloud Workspace ervaren zij een besparing van dertien procent ten opzichte van een on-premise variant. Maar ook een gevoel van ontzorgd zijn en een betrouwbare basis voor verdere groei.

Download de Referentie Case van CNC

CNC

Jarenlang beschikte CNC over een IT-omgeving die stond als een huis. Een traditioneel, eigen serverpark en moderne hard- en software. Dat ging goed tot het systeem trager werd en het plaatsen van een extra server niet meer werkte. “Onze servers kregen hoe langer hoe meer informatie te verwerken”, vertelt Marc Aerts, IT Manager bij CNC. “Om in de toekomst te blijven groeien, was een structurele oplossing noodzakelijk”. CNC zocht naar een nieuwe IT-oplossing. Met deze IT-oplossing wilden zij hun eigen ambities faciliteren. Maar ook beter anticiperen op de veranderende wereld om hen heen, om op deze manier klaar te zijn voor de toekomst.

CNC

“Een oplossing die ons helpt in de toekomst te blijven groeien”

Marc Aerts, IT Manager bij CNC

Download Referentie Case

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Stel zelf jouw unieke cloud samen. Je selecteert jouw organisatie, jouw applicaties en jouw eisen op het gebied van veiligheid en mobiliteit. Op basis daarvan ontvang je een transparante prijs per gebruiker per maand. Neem direct contact met ons op.

Contact