Eshgro Cloud Service Provider

AVG privacy compliance

Zorg voor naleving van de AVG-normen met onze deskundige begeleiding

Voordelen van de AVG privacy compliance dienst

Hoe werkt de AVG privacy compliance dienst?

Het realiseren van AVG compliance is een proces waarbij nauwkeurigheid en aandacht voor detail cruciaal zijn. Ons team werkt nauw samen met jouw organisatie om te zorgen dat alle aspecten van de AVG-naleving worden gedekt en jaarlijks door een onafhankelijke auditor worden geverifieerd.

Eshgro - Start je aanvraag

Vul het onderstaande formulier in om je aanvraag voor de AVG privacy compliance dienst te starten.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact op om jouw specifieke AVG-compliance behoeften te bespreken en beantwoorden al jouw vragen. Na akkoord gaan we aan de slag.

Eshgro - Uitvoering

Eshgro zal jaarlijks door een externe auditor jouw AVG-compliance laten bevestigen, wat resulteert in een rapportage. Deze rapportage toont aan dat je aan de AVG-verplichtingen voldoet.

Eshgro - Resultaten

Na de implementatie staat Eshgro klaar om vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij verdere AVG-gerelateerde behoeften. Wij zorgen ervoor dat jouw organisatie continu aan de AVG-normen voldoet.

Veelgestelde vragen over de AVG privacy compliance dienst

Wat is de AVG precies?

AVG privacy compliance verwijst naar het naleven van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), een Europese privacywet die eisen stelt aan het verwerken van persoonsgegevens. Het vereist dat organisaties transparant zijn over hoe ze persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen, en geeft individuen meer controle over hun eigen gegevens.

Het niet naleven van de AVG kan leiden tot aanzienlijke boetes, juridische geschillen, reputatieschade en het verlies van vertrouwen van klanten en partners. Bovendien kunnen er operationele verstoringen optreden en kunnen er beveiligingsrisico’s ontstaan door inadequate bescherming van persoonsgegevens.

AVG compliance is essentieel voor alle organisaties, ongeacht hun grootte. Kleine en middelgrote bedrijven zijn vaak minder voorbereid op de complexiteit van de AVG, waardoor ze potentieel kwetsbaarder zijn voor boetes en andere sancties. Door te voldoen aan de AVG, kunnen deze bedrijven ook het vertrouwen van hun klanten winnen en behouden.

Een organisatie kan beginnen met het implementeren van AVG compliance door een grondige evaluatie van de huidige gegevensverwerkingsactiviteiten. Dit omvat het identificeren van de verzamelde persoonsgegevens, het doel van de verwerking, en de wettelijke basis voor elke verwerkingsactiviteit. Daarnaast is het belangrijk om beleid en procedures op te stellen die de AVG-principes ondersteunen en regelmatig te herzien. Eshgro kan hierbij ondersteunen door middel van hun expertise en de jaarlijkse audit.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud