Eshgro Cloud Service Provider

Collaboration solution - Communicatie

Transformeer je communicatie: creëer een efficiënte en gestroomlijnde werkomgeving

De voordelen van Collaboration solution - Communicatie

Implementatie van de Collaboration solution - Communicatie

De implementatie van onze Collaboration Solution – Communicatie is ontworpen om naadloos en efficiënt te verlopen, zodat jouw organisatie zo snel mogelijk kan profiteren van een verbeterde communicatieomgeving.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor de Collaboration solution – Communicatie door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Wij nemen vrijblijvend contact op om de specifieke behoeften en wensen van jouw organisatie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Na akkoord beginnen we met de voorbereidende werkzaamheden voor de implementatie.

Eshgro - voorbereiding

Uitrol van de Collaboration solution – Communicatie wordt gestart. We beginnen met het verzamelen van benodigde informatie zoals de structuur, logo’s en kleurcodes. Dit wordt gevolgd door de conceptinrichting van jullie Intranetomgeving. Na de conceptinrichting houden we een overleg om te bepalen of alles naar wens is, en passen aan de hand van jullie feedback aan waar nodig.

Eshgro - Resultaten

Na het verwerken van feedback en het afronden van de inrichting, vindt de definitieve oplevering plaats. Eshgro blijft beschikbaar voor verdere ondersteuning en optimalisaties om ervoor te zorgen dat de Collaboration solution naadloos aansluit op jullie bedrijfsbehoeften.

Veelgestelde vragen over Collaboration solution

Wat houdt de Collaboration solution - Communicatie in?

De Collaboration Solution – Communicatie is een op maat gemaakte oplossing die gericht is op het verbeteren van de interne communicatie binnen organisaties. Het omvat het inrichten van een efficiënt Intranet, integratie met Microsoft Teams en SharePoint, en biedt functies zoals een nieuwsoverzicht, verjaardagskalender, activiteitenkalender en gepersonaliseerde SharePoint-sites per afdeling. Het doel is om een overzichtelijke en effectieve communicatieomgeving te creëren die aansluit bij de unieke behoeften van jouw organisatie.

De totale implementatietijd van onze Collaboration Solution – Communicatie is afhankelijk van de specifieke behoeften en omvang van jouw organisatie. Gemiddeld nemen we ongeveer 16 uur om een Intranetomgeving volledig in te richten. Dit omvat het verzamelen van vereiste informatie, het opzetten van een conceptomgeving, het verwerken van feedback, en de uiteindelijke oplevering.

Door een gestructureerde en goed georganiseerde communicatieomgeving te bieden, helpt onze Collaboration Solution – Communicatie jouw medewerkers om sneller en effectiever te communiceren. Dit leidt tot minder tijdverlies bij het zoeken naar informatie en meer tijd voor productieve taken. De oplossing zorgt ook voor een duidelijk overzicht van belangrijke informatie en evenementen, wat bijdraagt aan een betere betrokkenheid en samenwerking binnen het team.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud