Eshgro Cloud Service Provider

Exclaimer cloud

Automatiseer je e-mailhandtekeningen met Exclaimer Cloud

Voordelen van Exclaimer cloud

Hoe wordt het geïmplementeerd?

De implementatie van Exclaimer Cloud is een gestroomlijnd proces dat ontworpen is om jouw organisatie snel en efficiënt te voorzien van uniforme en professionele e-mailhandtekeningen. Van de initiële setup tot de volledige integratie, we zorgen ervoor dat elke stap nauwkeurig en met minimale verstoring voor jouw dagelijkse activiteiten wordt uitgevoerd. Hieronder volgt een overzicht van hoe we deze transformatie in jouw e-mailcommunicatie realiseren.

Eshgro - Start je aanvraag

Start je aanvraag voor Exclaimer cloud door het onderstaande formulier in te vullen.

Eshgro - bespreken

Wij zullen contact met je opnemen om de implementatie te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Na akkoord kunnen wij direct aan de slag met de implementatie.

Eshgro - voorbereiding

We voeren de basisinrichting van Exclaimer Cloud in jullie omgeving uit, wat ongeveer twee uur in beslag zal nemen. Ons team zal samen met jullie het ontwerp en de inhoud afstemmen om ervoor te zorgen dat elke handtekening voldoet aan de eisen en de huisstijl van jullie organisatie.

Eshgro - bespreken

Na de implementatie staat Eshgro klaar om ondersteuning te bieden bij eventuele vragen of verdere optimalisaties. Wijzigingen in de handtekeningen of nieuwe ontwerpen kunnen eenvoudig en snel worden aangepast.

Veelgestelde vragen over Exclaimer cloud

Wat is Exclaimer Cloud?

Exclaimer Cloud is een cloudgebaseerde oplossing voor het beheren van e-mailhandtekeningen. Het stelt organisaties in staat om uniforme en professionele e-mailhandtekeningen centraal te beheren en automatisch toe te voegen aan alle uitgaande e-mails, ongeacht het apparaat of de e-mailclient.

De kosten van Exclaimer Cloud kunnen variëren afhankelijk van de grootte van je organisatie en de specifieke behoeften. Exclaimer biedt verschillende prijspakketten aan, dus voor een nauwkeurige prijsopgave is het het beste om direct contact met ons op te nemen.

Exclaimer Cloud werkt door het verbinden van je e-mailomgeving met de Exclaimer Cloud-service. Na het instellen kun je e-mailhandtekeningen ontwerpen en beheren via een gebruiksvriendelijke interface. Deze handtekeningen worden automatisch toegevoegd aan alle uitgaande e-mails van jouw organisatie.

Je bent in goed gezelschap

Ga naar de inhoud