04 juli 2017
Blog

Hoe ACA Fashion software met behulp van een Cloud Broker meer uit haar software haalt

ACA Fashion software is een dienstverlenend IT-bedrijf dat specialistische oplossingen levert voor bedrijven die actief zijn binnen de fashionindustrie. Alle typen fashionbedrijven kunnen bij ACA terecht, van pure online spelers tot filiaalbedrijven, van zelfstandige winkels tot omnichannel retailers en van merkeigenaren tot distributeurs die hun afnemers beter willen ondersteunen. Om haar Cloud propositie te versterken zocht ACA een betrouwbare partner met een Cloud Broker functie.

 

ACA Fashion software heeft voor Eshgro gekozen vanwege haar hoge beschikbaarheid en de servicedesk met resultaatgarantie die 24/7 bereikbaar is. Met de nieuwe Cloud oplossing kan ACA haar eindklanten beter bedienen: organisaties kunnen sneller nieuwe filialen openen, internationaal werken en op een eenvoudige manier expansie realiseren.

Dagelijks werken er meer dan 1.000 fashionbedrijven, met in totaal ongeveer 3.500 winkels en een nog grotere groep gebruikers, met de software van ACA. In Nederland is ACA Fashion Retail binnen de fashion retailbranche de onbetwiste marktleider op het gebied van automatisering. Bekijk de video waarin Patrick van den Bosch (Manager Techniek en Cloud) vertelt over zijn samenwerking met Eshgro.