Cloud voor de Maakindustrie

Ervaar de Smarter Workplace
Vraag een live demo aan
Welke voordelen en inzichten levert een slimme werkplek voor jouw organisatie? Wil jij ook snel, eenvoudig en veilig (samen)werken? Met het Smarter 365 platform kan het.

Plan nu een live demo met Thijs

Alle applicaties, machines en documenten laten samenwerken. Veilig in de cloud.

Processen en kosten voorspelbaar maken

Binnen Industrie 4.0 staat alles in het teken van efficiency en kostenoptimalisatie. Hier hoort een centraal gestuurde omgeving bij, waarvan de kosten voorspelbaar zijn en iedere nieuwe applicatie eenvoudig in het systeem kan worden toegevoegd. Dit is exact wat wij jou bieden. Een Smarter Workplace of Online Factory waarin jijzelf vanaf je desktop aan de knoppen kan draaien. Simpel, snel en kostenefficiënt. Zo heb jij altijd een stapje voor op je concurrentie. Kortom: een Smart Industry.

Download de whitepaper Smart Industry
Smart Industry en Cloud

“Een oplossing die ons, toonaangevende en wereldwijd opererende speler in de paddenstoelenbranche, helpt in de toekomst te blijven groeien”

Marc Aerts, IT Manager bij CNC

Download klantcase CNC

Flexibel op- en afschalen

Binnen Industry 4.0 zijn alle onderdelen van een fabriek draadloos aangesloten op een netwerk (IoT Factory of the Future). Machines vertellen hieraan hoeveel ze maken, wat hun status is en welke onderdelen er gaan slijten. Ook de producten praten met het systeem. Via sensoren geven ze door waar ze zijn en of ze in goede staat verkeren. Bovendien kan van buitenaf aan de fabriek verteld worden hoeveel er geproduceerd moet worden, waarna de machines zich automatisch aanpassen. Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een slimme online werkplek. In deze omgeving vind jij al jouw vertrouwde applicaties, documenten en productiemiddelen terug. Jouw digitale werkplek, op maat voor jouw bedrijf.

Productiebedrijf CIREX kiest voor Eshgro

Optimalisatie van het integrale dataverkeer met ‘Tsjechië en Slowakije’. Een gerichte focus op het eigen bedrijfsprocessen. En wereldwijd toegang tot alle belangrijke beleids- en productiedocumenten. Alleen de beste SaaS-oplossing was goed genoeg voor CIREX. Financieel directeur Hans Alferink is nog steeds vol lof over de in zijn ogen beste keuze; Cloud Workspace van Eshgro. “We verdienen niet ons brood met IT, maar het levert ons wel heel veel op!”, aldus Alferink.

Download klantcase Cirex
Smart Workplace voor Maakindustrie

Op maat voor jouw fabriek

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van praktijken en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw fabriek. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

✓ Jouw fabriek, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

De Maakindustrie en Eshgro

We waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu gecertificeerd te zijn volgens de belangrijkste normen. Zo voldoen we ook aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de GDPR. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Eshgro stelt fabrieken in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten en ondersteunen internationale maakpioniers in binnen- en buitenland. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Wil je meer weten over ERP-systemen of SCADA- en HMI systemen naar de cloud brengen in een online werkplek? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen