Cloud voor Maakindustrie

Transformatie naar IoT en Smart Industry.

Kosten voorspelbaar maken

Binnen Industry 4.0 zijn alle onderdelen van een fabriek draadloos aangesloten op een netwerk (IoT Factory of the Future). Machines vertellen hieraan hoeveel ze maken, wat hun status is en welke onderdelen er gaan slijten. Ook de producten praten met het systeem. Via sensoren geven ze door waar ze zijn en of ze in goede staat verkeren. Bovendien kan van buitenaf aan de fabriek verteld worden hoeveel er geproduceerd moet worden, waarna de machines zich automatisch aanpassen.

Proces- en kostenoptimalisatie
Binnen Industrie 4.0 staat alles in het teken van efficiency en kostenoptimalisatie. Hier hoort een centraal gestuurde omgeving bij, waarvan de kosten voorspelbaar zijn en iedere nieuwe applicatie eenvoudig in het systeem kan worden toegevoegd. Dit is exact wat wij jou bieden. Een Online Workspace of Online Factory waarin jijzelf vanaf je desktop aan de knoppen kan draaien. Simpel, snel en kostenefficiënt. Zo heb jij altijd een stapje voor op je concurrentie. Kortom een Smart Industry.

Download whitepaper Smart Industry
Smart Industry en Cloud

“Een oplossing die ons, toonaangevende en wereldwijd opererende speler in de paddenstoelenbranche, helpt in de toekomst te blijven groeien”

Marc Aerts, IT Manager bij CNC

Download Klantcase CNC

Flexibel op- en afschalen

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een online omgeving. In deze omgeving vind jij al jouw vertrouwde applicaties, documenten en productiemiddelen terug. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf.

Door applicaties, machines en documenten samen te laten werken, verhoog je de productiviteit van jouw organisatie. Eén geïntegreerde oplossing die je gemakkelijk op- en afschaalt. Treed er een nieuwe medewerker in dienst? Dan kan dit eenvoudig opgeschaald worden en vice versa.

Security
Bescherming van bedrijfsgegevens is van essentieel belang. Door onze certificeringen (ISO 27001, ISAE 3402, type 2 en NEN 7510) garanderen wij dat jouw gebruikersdata, processen en applicaties beveiligd zijn. Bouw op een veilige en vertrouwde cloudomgeving.

Contact

Productiebedrijf CIREX kiest voor Eshgro

Optimalisatie van het integrale dataverkeer met ‘Tsjechië en Slowakije’. Een gerichte focus op het eigen bedrijfsprocessen. En wereldwijd toegang tot alle belangrijke beleids- en productiedocumenten. Alleen de beste SaaS-oplossing was goed genoeg voor CIREX. Financieel directeur Hans Alferink is nog steeds vol lof over de in zijn ogen beste keuze; Cloud Workspace van Eshgro. “We verdienen niet ons brood met IT, maar het levert ons wel heel veel op!”, aldus Alferink.

Download Klantcase Cirex
CIREX

De Maakindustrie en Eshgro

Wij ondersteunen internationale maakpioniers in binnen- en buitenland. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over ERP-systemen of SCADA- en HMI systemen naar de cloud brengen? In de business cases van Cirex en CNC vertellen onze gebruikers hoe we hen helpen klaar te zijn voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of met ons chatten rechtsonder in je scherm.

Download whitepaper Smart Industry