Gratis Cyber Security Scan

Ben jij zeker van je beveiliging tegen de hackers?

 

Om je inzicht te geven in de status van je security bieden we in samenwerking met Microsoft een gratis Cyber Security Scan aan. Deze scan geeft je inzicht in je huidige IT-beveiliging en welke stappen je kan zetten zodat hackers minder snel je bedrijf plat kunnen leggen.

Test nu je security met de gratis cyber security scan in samenwerking met Microsoft.

De gratis scan biedt je:

✔️ Een security scan van je Microsoft cloudomgeving(en) van jouw organisatie

✔️ Analyse wordt uitgevoerd door Microsoft in samenwerking met Eshgro

✔️ Persoonlijk rapport met aanbevelingen op korte, midden en lange termijn

✔️ Eshgro neemt je mee in de bevindingen tijdens een persoonlijk gesprek

✔️ Diepgaand inzicht in het securityniveau binnen 3 weken van jouw organisatie

Hoe gaat de scan in zijn werk?

Start je aanvraag door het onderstaande formulier in te vullen.

Wij beginnen direct met de voorbereidingen met Microsoft en de installatie.

De scan zal 1 week in beslag nemen. In deze tijd mogen jullie een vragenlijst invullen over jullie huidige Security maatregelen.

Na afloop analyseert Microsoft de bevindingen en verwerkt deze tot een rapportage.

Eshgro zal als partner het rapport persoonlijk met jullie doornemen en op basis van de resultaten aanbevelingen doen om jullie Security level te verbeteren.

 

Hoe ziet het rapport eruit?

Na afloop van de scan analyseert Microsoft de resultaten en verwerkt deze tot een rapportage. Een Security specialist van Eshgro zal deze persoonlijk met je doornemen. In het rapport wordt per onderdeel een score gegeven. Groen is oké en heeft geen aandacht nodig. Oranje verdient aandacht, maar niet acuut. Een rode score geeft aan dat er direct actie is vereist.

Op basis van de resultaten wordt een advies uitgebracht om jullie omgeving te optimaliseren. Zo zorgen we samen voor het veilig houden van jouw

Microsoft Cloudomgeving.

 

Op naar een veilige moderne werkplek

Benieuwd hoe veilig jouw organisatie is en wat je nog in kan verbeteren? We helpen je graag met onze gratis Cyber Security Scan. Waarbij we de uitkomsten met je bespreken en kijken naar de beveiligingsmogelijkheden van je IT omgeving.

Vul geheel vrijblijvend het formulier in om gebruik te maken van de gratis Cyber Security Scan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Velden met een * zijn verplicht
    Je gegevens zijn veilig. Door het formulier te verzenden, ga je akkoord met de privacyverklaring.

Ben je nog niet overtuigd van de gratis scan?

Het klopt dat het vaak de grote organisaties zijn die getroffen worden, maar ook het MKB in Nederland loopt tegenwoordig gevaar. We nemen je mee in twee voorbeelden van bedrijven die getroffen zijn.

Een Noord-Hollandse kraanverhuurder ontdekte al snel dat het fout zat. De poort ging niet meer open en ook de computers functioneerde niet meer zoals voorheen. Zijn bedrijf bleek door middel van ransomware aangevallen te zijn vanaf IP-adressen uit Oekraïne en Rusland. De schade is opgelopen tot ruim €35.000,- en daarnaast zijn ze weken bezig geweest met het herstellen van de schade.

 

De eigenaar van een installatiebedrijf ontdekte al snel dat het foute boel was. Na het opstarten van zijn computer vond hij een vreemd tekstbericht waarin stond dat hun volledige omgeving gehackt was. Alle pogingen om dit ongedaan te maken bleken tevergeefs, alle bedrijfsdata was bevroren. De ondernemer besloot uiteindelijk in te gaan om de ‘sleutel’ te kopen voor $2680 in Bitcoin. Daarmee is de ondernemer relatief ‘goed’ er vanaf gekomen. Experts waarschuwen echter dat er geen garanties zijn dat een dergelijke sleutel na betaling ook echt werkt.