Security

Security & Informatiebeveiliging

Goede ICT is optimaal beschikbaar en waarborgt zowel vertrouwelijkheid als integriteit. Het zijn deze belangrijke kenmerken van ICT in combinatie met een proactieve aanpak, die een waterdichte beveiliging garanderen.

Beschikbaar, vertrouwelijk en integer

Bescherm kritische bedrijfsdata met geavanceerde beveiligingssystemen of laat de beveiliging grondig testen en ervaar de rust van het goed geregeld hebben.

Eshgro Security is dé specialist voor het continue veilig houden van ICT infrastructuur. Dit doen we met 24×7 security monitoring vanuit ons Security Operations Center (SOC) in combinatie met securitydiensten zoals PEN-testen, vulnerability assessments, awareness- en phishing-campagnes of bezoeken door een ‘mystery guest’. Vanuit ons Early Warning System trekken we aan de bel zodra er een dreiging ontstaat, om daar voordat dit tot problemen leidt goed op te reageren.

Informatiebeveiliging is bij ons intelligence driven, waarbij we gebruik maken van slimme systemen en specifieke dreigingsinformatie. We voorkomen en voorspellen cyberaanvallen, datadiefstal en datalekken, zodat jouw organisatie de belangrijke rust ervaart om onbezorgd te kunnen ondernemen.

De beste beveiliging

Benieuwd hoe ons SOC de gegevens van jouw organisatie beschermt? Ontdek onze 5 lagen voor waterdichte beveiliging:

  • SIEM (Security Information & Event Management): Accurate logging uit jouw infrastructuur die we analyseren op verdachte patronen en die we vergelijken met actuele en wereldwijde dreigingsinformatie met input vanuit 37.000 organisaties in 140 landen, met dagelijks 3 miljoen threat-indicatoren. Alles om jouw organisatie actief te beschermen.
  • Monitoring van gedrag: Actieve monitoring van netwerkactiviteit door netwerkverkeer te analyseren en te loggen. We bewaken de beschikbaarheid en ondernemen actie bij verstoringen. Vanuit prioriteitentoekenning bepalen we vooraf wanneer we reageren op verzamelde gegevens van de infrastructuur.
  • Intrusion detectie: Dankzij real-time inspectie van het netwerkverkeer en andere analyses worden inbraakpogingen snel ontdekt en kunnen wij actie ondernemen zodra we bedreigingen detecteren. Goed geschikt voor koppelingen met Amazon en Azure IDS, zodat ook de cloud-omgevingen veilig blijven. Dankzij onze wereldwijde database met dreigingsinformatie profiteer je van actuele bescherming en detectie van intrusions.
  • Kwetsbaarheidsanalyse: Met periodieke en geautomatiseerde vulnerability scans ben je steeds op de hoogte van nieuwe kwetsbaarheden die aandacht verdienen en heb je steeds een compleet overzicht van mogelijke zwakke plekken in de beveiliging.
  • Asset-verkenning: Een compleet overzicht van alle aangesloten en aanwezige assets, zodat je door de bomen het bos weer ziet. We inventariseren met actieve en passieve netwerkscans. Geautomatiseerd en al beschikbaar vanaf enkele minuten nadat jouw netwerk is aangesloten op onze dienst.

Lokaal, in de cloud of hybride

Overheden, zorgorganisaties, productie- en ICT-bedrijven waar we voor werken gebruiken onze oplossingen net als andere (grote) MKB-klanten en doen dat lokaal, in de cloud of met een hybride-oplossing. Dankzij uitgebreide expertise, onze gedreven aanpak en bijzondere nauwkeurigheid profiteer je van een betrokken partner die weet wat er moet gebeuren.

Zet de volgende stap in informatiebeveiliging: laat de huidige beveiliging testen en ontdek of de systemen op orde zijn. Onze Managed Security Services zijn speciaal geschikt voor kleine en middelgrote organisaties tot 2.500 werkplekken. Bijvoorbeeld om indringers vakkundig buiten de deur te houden. En altijd afgestemd op de behoeften van jouw organisatie.

Diensten