Cloud Workspace

Eén geïntegreerde cloudwerkplek

Jouw bedrijf klaar voor de toekomst

Het is steeds belangrijker om snel te reageren op veranderingen in de markt. Dit vraagt om een andere kijk op IT. Met een focus op business waarde in plaats van technische kenmerken. Een oplossing waarin jouw bedrijf en gebruikers centraal staan. Op die manier wordt IT een echte toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Zodat jij je volledig kunt richten op de groei van jouw bedrijf. Met een Cloud Workspace is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

Meer grip op je IT-kosten met Cloud Workspace

Met de Cloud Workspace krijg je inzicht en controle over je IT-kosten. Voorspelbaar, schaalbaar en transparant. Voor een vast bedrag per maand. Je betaalt voor oplossingen en niet voor techniek. Geen verborgen uitgaven voor beheer en onderhoud en geen grote investeringen vooraf. Zo verhoog jij het rendement van jouw IT-budget.

 • Schaalbare en transparante kosten
 • Betaal voor oplossingen in plaats van techniek
 • Geen grote investeringen vooraf

Veilig en vertrouwd aan de slag in de Cloud

Bescherming van jouw bedrijfsgegevens is van essentieel belang. Wij garanderen dat jouw gebruikersdata, processen en applicaties beveiligd zijn. Zo helpen wij jouw bedrijf te voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR. Bovendien is onze dienstverlening gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Bouw op een veilige, vertrouwde cloudomgeving.

Ook toegang voor mobiele gebruikers wordt strikt beveiligd. Zo heb jij de zekerheid dat jouw gegevens niet in verkeerde handen terechtkomen.

 • Een veilige en vertrouwde werkplek voor jouw medewerkers
 • Voldoen aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR
 • Gecertificeerd conform ISO 27001, ISAE 3402, NEN 7510

Online werkplek op maat voor jouw bedrijf

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf. Je verhoogt de productiviteit van je medewerkers door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving te plaatsen. Een geïntegreerde werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Met de Cloud Workspace heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

 • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
 • Een geïntegreerde werkplek op maat
 • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties
Download Product Paper Cloud Workspace

Business-driven IT

IT is nog te vaak gericht op techniek in plaats van op oplossingen. Terwijl cloud handvatten biedt om jouw bedrijf te laten groeien. Door cloud richt jij als IT-manager je op de leuke dingen van IT en zijn problemen binnen een aantal muisklikken opgelost.

Met de focus op oplossingen in plaats van techniek is IT niet langer een kostenpost. Maar een strategisch middel. Op deze manier focus jij je op de groei van je bedrijf en kun jij jouw concurrentiepositie verbeteren. Met een Cloud Workspace is jouw bedrijf klaar voor de toekomst!

 • IT als strategisch middel
 • Focus op groei
 • Klaar voor de toekomst

Jouw bedrijf laten groeien met cloud

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Neem contact met ons op.

Contact