De 5 voordelen van Windows Virtual Desktop

Webinar

Webinar 'De 5 voordelen van Windows Virtual Desktop'

Het is belangrijker dan ooit dat al je medewerkers thuis kunnen werken met het apparaat van hun keuze. Met Windows Virtual Desktop (WVD) bied je een digitale werkplek waarmee medewerkers altijd toegang hebben tot alle applicaties. Dus ook Exact Globe of CaseWare die nog niet in de cloud draaien. Benieuwd wat WVD voor jouw bedrijf kan betekenen? Schrijf je dan in voor ons webinar ‘De 5 voordelen van Windows Virtual Desktop’ op woensdag 9 december en we laten het je zien!

Wat bespreken we in het webinar?

Tijdens dit webinar vertellen Jan van der Elst (Windows Virtual Desktop Lead bij Microsoft) en Thijs Bisseling (Solution Consultant bij Eshgro) jou over de vijf belangrijkste voordelen van WVD en laten ze aan de hand van praktijkvoorbeelden zien hoe bedrijven het met succes inzetten.

De volgende items komen in het webinar aan bod:

  • Maak veilig en productief thuiswerken mogelijk op elk apparaat
  • Verlaag de kosten van licenties en infrastructuur
  • Bescherm je tegen uitval om productief te blijven
  • Vereenvoudig IT-beheer
  • Houd de data van applicaties en gebruikers veilig

Reserveer jouw plek 👌

Het gratis webinar ‘De 5 voordelen van Windows Virtual Desktop’ vindt plaats op woensdag 9 december van 14.00 tot 15.00 uur. Wil jij er ook bij zijn? Klik dan op onderstaande button en vul het formulier in. Je ontvangt van ons vervolgens een e-mail met de link om deel te nemen aan het webinar. Tot dan!

Aanmelden