Cloud voor Accountants

Alle accounting applicaties, snel en eenvoudig. Veilig naar de cloud.

Flexibiliteit en veiligheid met een online werkplek

Het werkveld voor notarissen en accountants is enorm aan verandering onderhevig. Digitalisering en robotisering rukken in hoog tempo op. In plaats van handmatig bonnetjes controleren, moeten accountants zich steeds meer richten op advies. Voor notarissen geldt juist dat ze zich steeds meer en vaker focussen op compliance (veiligheid van data) en beveiliging van gegevens. Deze gegevens moeten, naast beschikbaar zijn, voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bovendien moeten accountants op het gebied van dataveiligheid voldoen aan alle eisen op het gebied van compliancy, zoals een ISAE 3402, type 2 verklaring. Een slimme werkplek voor accountants creëren is absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Download de whitepaper Smarter Workplace voor Accountants
cloudoplossing

“Het is belangrijk om open te staan voor het optimaliseren van je IT omgeving. Het vak verandert niet, alleen de manier waarop je er tegenaan kijkt.”

Ruud Hofmans, IT Manager bij Bol Adviseurs

Download referentiecase Accountant Bol Adviseurs

Terugblik Accountancy Expo 2021

Op 21 en 22 juni 2021 nam Eshgro deel aan de Online Accountancy Expo — hét innovatie event voor accountants. Dankzij diverse sessies van ondernemers, presentaties en masterclasses van interessante sprekers en de ervaringen van accountantskantoren en vakmensen, maakten bezoekers kennis met de beste tools en nieuwste innovaties en systemen voor de accountancy branche.

Bekijk terugblik

“Wij willen samen groei en ontwikkeling aanjagen met onze klanten. Dankzij de Smarter Workplace die Eshgro voor ons heeft neergezet, zijn we hier met een innovatieve IT omgeving nog beter toe in staat.”

Machiel Roos, partner Lansigt Accountants en belastingadviseurs

Bekijk de referentiecase van Lansigt

Accounting in de cloud

Het meer inzetten van automatisering en IT in de accountants- en notarisbranche is onvermijdelijk. Het brengt echter ook veel voordelen met zich mee. Samenstelling van de jaarrekening, de btw-aangifte en belastingaangifte zijn taken die steeds vaker geautomatiseerd plaatsvinden. Voor de accountant die grotendeels dit soort werkzaamheden uitvoert, liggen in de toekomst andere taken te wachten. Dankzij robotisering en automatisering (IT) kan dat werk makkelijker, sneller en effectiever door boekhoudsoftware worden gedaan.


Op maat voor jouw Accountantskantoor

Bij Eshgro kun je kiezen uit meer dan 800 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

Zo creëer je een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving. Jouw cloud, op maat voor jouw accountantskantoor. Je verhoogt de productiviteit van je organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde digitale werkplek waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

✓ Jouw accountantskantoor, jouw applicaties, jouw cloud
✓ Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
✓ Keuze uit meer dan 800 line-of-business applicaties

Eshgro brengt Accountantskantoren naar de cloud

We waarborgen de kwaliteit van onze diensten door continu gecertificeerd te zijn volgens de belangrijkste normen. Zo voldoen we ook aan de huidige wet- en regelgeving, zoals de GDPR. Je kunt er dus op vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt.

Eshgro stelt accountantskantoren in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk. Wil je meer weten over business applicaties, zoals bijvoorbeeld Office 365? Neem dan contact met ons op.

Stel jouw cloud samen