Cloud voor Accountants

De nieuwste vormen van accounting. Veilig vanuit de cloud.

Flexibiliteit en veiligheid met een online werkplek

Accountants en financiële dienstverleners zijn steeds meer afhankelijk van digitale processen binnen hun werkomgeving. Denk hierbij aan softwarematige boekhoudpakketten en accountancy software. Altijd en overal beschikbaar en bereikbaar zijn, voor zowel de accountant als de klant. Dat is de Cloud voor accountants.

Deze online informatie moet naast beschikbaar zijn, voldoen aan alle veiligheidsnormen. Bovendien moeten accountants op het gebied van dataveiligheid voldoen aan alle eisen op het gebied van compliancy, zoals een ISAE 3402, type 2 verklaring. Een Cloud voor accountants creëren is absoluut een specialistische klus. Een klus die goed past bij Eshgro!

Download Whitepaper 'Digitale dossiers uitwisselen in de cloud'
Cloud voor Accountants

"Net als kraanwater of elektriciteit betalen we alleen voor de IT die we verbruiken."

Pedro Verdijck, Business partner Bol adviseurs

Download Klantcase Accountant Bol AdviseursBekijk de Video over de samenwerking

Accounting in de cloud

Robotic accounting, Elektronisch factureren en Scan- en herken-oplossingen zijn enkele mooie innovatieve oplossingen die de afgelopen jaren hun intrede maakte binnen de Cloud voor accountants. Al deze mogelijkheden zijn gecreëerd door gebruik te maken van de toegenomen rekenkracht vanuit een cloud.

Om het accountancyproces te optimaliseren, maak je een gerichte afweging over welke data je wel of niet in de Cloud voor accountants wil opslaan. Daarnaast bepaal je welke data je met elkaar wil koppelen. Hierbij moet je ook denken aan het koppelen van informatie tussen verschillende overheden, instanties en klanten. Hierdoor automatiseer je direct de processen in de cloud, voor je klanten. Eenvoud, gemak en veiligheid. En ook uitsluiten van fouten door bepaalde processen in de cloud te plaatsen.

Veelgebruikte cloudtoepassingen binnen Accountancy zijn:

  • Hybrid Cloud
  • Robotic Accounting
  • SBR (Standard Business Reporting)
Download Whitepaper Accounting in de Cloud

Whitepaper: Hybrid Cloud - Het beste van twee werelden

In deze whitepaper lees je wat het fenomeen hybrid cloud inhoudt voor accountants. En op welke manier je dit kunt inzetten om de ideale IT-mix samen te stellen. Inclusief praktische tips over hoe je de eerste stappen kunt zetten om hybrid cloud in te zetten voor jouw organisatie.

Download de whitepaper

Op maat voor jouw accountantkantoor

Creëer een gestroomlijnde gebruikerservaring in een hybride omgeving met al jouw applicaties en die van overheden en instanties met elkaar gekoppeld. Jouw cloud op maat voor jouw bedrijf. Je verhoogt de productiviteit van organisatie door applicaties en documenten in een vertrouwde cloudomgeving samen te laten werken. Een geïntegreerde cloud waarin je iedere gewenste line-of-business applicatie toevoegt.

Bij Eshgro heb je keuze uit ruim 700 line-of-business applicaties. Publieke en private cloudomgevingen kunnen naadloos worden gecombineerd. Het resultaat is één enkele, geïntegreerde oplossing voor al je bedrijfsprocessen.

  • Jouw bedrijf, jouw applicaties, jouw cloud
  • Een geïntegreerde cloudoplossing op maat
  • Keuze uit meer dan 700 line-of-business applicaties

Eshgro en Accountants naar de cloud brengen

De dienstverlening van Eshgro is gecertificeerd volgens de belangrijkste normen. Dit helpt ons om de kwaliteit van onze diensten te waarborgen en jou om aan wet- en regelgeving, zoals de GDPR, te voldoen. Zo kun jij erop vertrouwen dat jouw data in een veilige omgeving wordt verwerkt. Samen met onze IT-partners stellen wij bedrijven in staat om succesvol gebruik te maken van clouddiensten. Zo maken wij ook jouw digitale transformatie, stapje voor stapje, mogelijk.

Wil je meer weten over boekhoudsystemen, bijvoorbeeld Exact, naar de cloud brengen? In de business case van Bol Adviseurs vertellen onze IT-gebruikers hoe we hen helpen klaar te zijn voor de toekomst. Je kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen of met ons chatten rechtsonder in je scherm.

Stel jouw cloud samen