Chat with us, powered by LiveChat
Business Cases

CIREX

Cloud Workspace ontzorgt CIREX

CIREX is ontwikkelpartner en producent van hoogwaardig precisie gietwerk in staal. Geproduceerd volgens de ‘verloren wasmethode’. CIREX heeft hun activiteiten verdeeld over vier vestigingen. Naast de hoofdvestiging in Almelo (Nederland), zijn er twee vestigingen in Koprivnice (Tsjechië) en een vestiging in Stará Ľubovňa (Slowakije). Gezamenlijk werken er meer dan 400 mensen bij CIREX.

Optimalisatie van de uitwisseling van data met Tsjechië. Gerichte focus op het eigen bedrijfsproces. Wereldwijde toegang tot alle belangrijke beleids- en productiedocumenten. Alleen de beste IT-oplossing is goed genoeg voor CIREX. Financieel directeur Hans Alferink is nog steeds vol lof over de, in zijn ogen, beste keuze; Cloud Workspace van Eshgro.

“We verdienen niet ons brood met IT, maar het levert ons wel heel veel op!”

Hans Alferink, Financieel Directeur CIREX B.V.

Download PDF

Benieuwd hoe jij jouw bedrijf kan laten groeien?

Ben je benieuwd hoe jouw bedrijf kan groeien met cloud? Stel zelf jouw unieke cloud samen. Je selecteert jouw organisatie, jouw applicaties en jouw eisen op het gebied van veiligheid en mobiliteit. Op basis daarvan ontvang je een transparante prijs per gebruiker per maand. Neem direct contact met ons op.

Contact