03 juli 2017
Nieuws

Bezoek ons op HPE Reimagine 2016

Met het oog op de toekomst van Business en IT: kom dinsdag 21 en woensdag 22 juni naar onze stand op het Reimagine 2016 event van Hewlett Packard Enterprise. 

Programma Reimagine 2016

Nieuwe partners ontmoeten en slim samenwerken? Je huidige infrastructuur optimaliseren? Ervaar tijdens de Reimagine World Tour de nieuwe wereld van business en IT. HPE nodigt je uit om je te laten bijpraten door de beste sprekers van het moment, nieuwe strategische oplossingen en recente product innovaties. Afhankelijk van de businesspartnerdag en de klantendag is een speciaal programma samen gesteld, waarbij in gegaan wordt op de nieuwste IT trends en diverse praktijkcases.

Bezoek en ontvang een unieke Eshgro waterfles

Maak kennis met Eshgro op 21 juni (Business Partner dag) of 22 juni (klantendag) in het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Op de HPE Experience Zone beursvloer staan wij met onze stand. Bekijk daar onze Cloud Configurator demo, hoor meer over onze HPE Cloud Desktop oplossing of ga met ons in gesprek over de mogelijkheden om Eshgro reseller te worden. Iedere bezoeker van onze stand ontvangt gratis de populaire Eshgro waterfles.

 

Bezoek het Reimagine event en update binnen één dag je kennis en inzichten, netwerk met peers uit de IT-brache. Klik hier om het programma te bekijken en je in te schrijven.

 

Terug