03 juli 2017
Nieuws

CloudXperts brengt Eshgro CSB Suite naar IT kanaal in Duitsland

 

Cloud business provider CloudXperts uit Duitsland en toonaangevend cloud service broker Eshgro zijn een samenwerking aangegaan om Eshgro’s Cloud Configurator en CSB Suite (Cloud Service Broker Suite) naar het Duitse IT kanaal te brengen. Channel partners zoals resellers, service providers en ISVs kunnen de innovatieve Cloud Configurator gebruiken om effectief cloud diensten te verkopen en hun cloud omzet te laten groeien.

Als cloud service broker stelt Eshgro IT partners in staat om succesvol geïntegreerde cloud oplossingen te verkopen en te leveren aan hun klanten. De Cloud Configurator, een van de voornaamste tools in Eshgro’s CSB Suite, vereenvoudigt de verkoop van cloud business oplossingen. Partners kunnen een unieke propositie aanbieden door hun eigen dienstverlening te combineren met een uitgebreid portfolio van public en private cloud oplossingen. “We zien dat veel verkoopgesprekken vandaag de dag nog steeds draaien om technologie,” zegt Anton Loeffen, CEO van Eshgro. “De Cloud Configurator helpt partners om het dialoog te verschuiven naar echte business voordelen en toegevoegde waarde.”

CloudXperts heeft voor de Cloud Configurator gekozen vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksgemak. Eigen vendor oplossingen als Suse, Unitrends en Webroot worden geïntegreerd in de CSB Suite. Zo biedt CloudXperts zijn channel partners een volledig aanpasbare cloud verkoopoplossing met diensten die voldoen aan lokale regelgeving. William Green, CloudXperts CEO: “Wij zijn ervan overtuigd dat de Eshgro CSB Suite een zeer waardevol hulpmiddel is voor iedere MSP of hosting provider die zijn diensten op een heldere en professionele manier naar de markt wil brengen. De eerste gesprekken die we met klanten hebben gevoerd zijn zeer veelbelovend.”

Loeffen: “Ik ben erg enthousiast over onze samenwerking met CloudXperts. Ze hebben aangetoond dat ze beschikken over uitgebreide kennis en ervaring in de Duitse IT markt. Dat maakt dat ze een ideale partner zijn voor lokale resellers die hun cloud business uit willen breiden.” De Eshgro CSB Suite is een cloud brokerage oplossing die partners in staat stelt om hun time-to-market te minimaliseren, hun cloud business te laten groeien en maandelijkse omzet een boost te geven. Partners hebben toegang tot een set tools die hen helpt om cloud oplossingen aan te bieden en te verkopen. Aanvullend kunnen partners de CSB Suite gebruiken om operationele processen, zoals facturatie, te vereenvoudigen en te stroomlijnen.

Terug