14 september 2022
Nieuws

DuPont en Eshgro winnen innovatie-award voor Management of Change

Eshgro (voorheen Thysia) heeft bij DuPont in Dordrecht een Management of Change (MOC) oplossing geïmplementeerd die bekroond is met een Nintex innovatie-award.

Bij de productie van kunststoffen is een goedlopend proces van groot belang. Samen met het DuPont projectteam in Dordrecht heeft Eshgro een nieuwe oplossing gerealiseerd om de werkwijze rondom aanpassingen en onderhoud in de fabriek te borgen. Met deze oplossing voor Management of Change, kortweg MOC, zet DuPont een belangrijke stap voorwaarts in de digitalisering van haar bedrijfsprocessen. Het innovatieve karakter van de oplossing en de impact op de werkwijze is tijdens de Nintex Solution Innovation Awards 2022 op 22 juni bekroond met een #1 award in de categorie “Industry Breakthroughs Europe”. Dit jaarlijkse terugkerende awardprogramma van Nintex erkent publieke en private organisaties over de hele wereld voor het transformeren van de manier waarop mensen werken met procesintelligentie en automatisering. DuPont en Eshgro zijn trots op deze erkenning die in Dordrecht feestelijk werd gevierd.

Het MOC projectteam: v.l.n.r. Pepijn Broekman, Huib Pastoor, Desiree Huige Swinckels, Willem van der Velden en Michiel van Oosterhout.