13 oktober 2020
Nieuws

Dutch IT Digital Workplace Talkshow belicht werken in ‘het nieuwe normaal’

Onlangs publiceerde marktonderzoeksbureau Smart Profile de resultaten van het onderzoek “Digitale Mobiliteit in Nederland 2020”. Hierin worden trends rondom de adoptie van cloud en de digitale werkplek beschreven. In de Digital Workplace Video Talkshow bespreekt Dutch IT Channel moderator Danny Frietman de hoogtepunten uit het onderzoek met Anton Loeffen (CEO Eshgro), Eugene Tuijnman (CEO SLTN) en Jelle Wieringa (Security Advocate KnowBe4). Daarbij delen zij hun visie over werken in ‘het nieuwe normaal’ en de digitale werkplek van de toekomst.

De coronacrisis versnelt de adoptie van de digitale werkplek. Het afgelopen half jaar werkten we met z’n allen – waar mogelijk – massaal vanuit huis. Maar wat heeft dat voor invloed op de productiviteit van werknemers? Hoe breng je medewerkers samen en waarborg je de bedrijfscultuur nu iedereen individueel thuis werkt? Dit en meer komt aan bod tijdens de Digital Workplace Video Talkshow. Bekijk hem hieronder.

De resultaten van het onderzoek “Digitale Mobiliteit in Nederland 2020” zijn gepubliceerd in de Digital Workplace Special 2020. In een interview dat onderdeel is van deze special, legt Anton uit waarom het hoog tijd wordt anders te kijken naar de manier waarop we werken en waarom de overgang naar de moderne werkplek nog lang niet is voltooid.

Lees het interview