03 juli 2017
Nieuws

Eshgro eerste winnaar van Cubox award

Anton Loeffen neemt de Cubox award in ontvangst

Op donderdagavond 27 februari is voor de eerste keer de wisseltrofee namens de Cubox uitgereikt. Het business platform voor ondernemers uit het Land van Cuijk en Boxmeer heeft een award in het leven geroepen voor innovatief en onderscheidend ondernemerschap. Onder haar leden is gevraagd om ondernemers voor te dragen. Uit deze voordrachten en de selectie van het bestuur is Anton Loeffen gekozen als eerste winnaar van de Cubox Award.

Het bestuur van de Cubox noemde onder meer het feit dat Anton Loeffen een ondernemer is die met lef onderneemt vanuit een geheel eigen visie, zeer innovatief is en niet bang is anderen te confronteren met nieuwe ontwikkelingen en andere inzichten. Daarbij is Anton Loeffen op de achtergrond ook nog eens actief bij diverse andere innovatieve initiatieven in de regio.

Tijdens het in ontvangst nemen van de award gaf Anton aan zich zeer vereerd te voelen met de toekenning van de eerste Cubox award, met name omdat deze door ondernemers wordt toegekend. Ook liet hij niet na de mensen om hem heen te bedanken door te zeggen dat hij zijn visie nooit had kunnen verwezenlijken zonder hulp van vele mensen waaronder zijn compagnon Guido Wouters, de gedreven medewerkers en natuurlijk de klanten van Eshgro.

Terug