03 juli 2017
Nieuws

Eshgro en Bechtle direct bieden zakelijke klanten complete Cloud-propositie

Groei realiseren als gevolg van tevreden klanten. Dat is de duidelijke visie van Bechtle, marktleider op het gebied van strategische IT consultancy en levering van hard- en software voor ieder type onderneming. Om daar de volgende stap in te zetten tekenden zij onlangs in Eindhoven een partnerovereenkomst met Eshgro Cloud Services. Dave Schoonbrood, Business Consultant bij Bechtle: “Wij profileren ons als one-stop-shop voor IT-oplossingen gericht op zakelijke eindklanten. Door toevoeging van Eshgro Cloud Services aan ons portfolio kunnen we een completere propositie bieden en daardoor onze klanten nog beter bedienen.”

Bechtle, al sinds 1983 actief, bedient toonaangevende bedrijven uit de publieke en commerciële sector. Dat doet zij door kwalitatief hoogwaardige, innovatieve IT oplossingen en diensten te leveren en daarbij intensieve persoonlijke aandacht te bieden. “We dragen bij aan het realiseren van de ambities van onze klanten. Dat is de strategie die de basis vormt voor een langdurig partnership”, aldus Dave Schoonbrood.

Compleet Cloud portfolio

Door het portfolio aan te vullen met een duidelijke en complete cloud-propositie waarbinnen de oplossingen van Eshgro een prominente rol spelen kan Bechtle haar one-stop-shop concept optimaliseren. “Eshgro biedt een unieke cloud-oplossing en dat was belangrijk voor ons als IT-organisatie”, meent Jean-Paul Bierens, Algemeen Directeur binnen Bechtle. “Bovendien is Eshgro ook nog eens strategisch partner van HP, waar wij eveneens intensief mee samenwerken. Door gebruik te maken van elkaars kracht ontstaat een intensieve wisselwerking waardoor je elkaars business kunt optimaliseren en klanten een gedegen overeenkomst kunt bieden.”

Anton Loeffen, Algemeen Directeur van Eshgro, beaamt dat. “Dankzij de ruim tien jaar ervaring in het bieden van cloud-oplossingen weten wij wat belangrijk is voor onze partners en hun klanten. Door de intensieve kennisoverdracht tussen beide partijen in combinatie met een technisch superieur cloud-platform zijn we in staat onze klanten optimaal bedienen.”

Zorgeloze toekomst

Bechtle wil haar klanten ook in de toekomst een complete oplossing op ieder denkbaar IT-gebied blijven bieden. Dat doen zij door proactief mee te denken en te adviseren, in plaats van enkel producten te verkopen. “Wanneer de situatie daar om vraagt schakelen wij geselecteerde partners in, zodat we onze IT architectuur te allen tijde op maat kunnen blijven ontwerpen,” licht Jean-Paul Bierens toe. “Door de samenwerking met Eshgro kan Bechtle haar naam als betrouwbare en competente IT-partner zonder problemen eer aan blijven doen. Op die manier kunnen onze klanten zorgeloos de toekomst tegemoet.”

 

Meer informatie over Cloud oplossingen Bechtle & Eshgro

Terug