08 december 2021
Nieuws

Eshgro genomineerd voor Dutch IT Channel Awards 2021!

Wij zijn ontzettend trots op onze nominatie als Cloud Service Provider (CSP) of the Year 2021 en op de nominatie voor Anton Loeffen, als CxO of the year 2021 voor de Dutch IT-channel Awards 2021. Elk jaar organiseert Dutch IT-channel deze Awards. Distributeurs, resellers, vendoren en andere personen uit de IT-branche komen in aanmerking voor een nominatie in één van de vierentwintig categorieën. De prestaties van de winnaars worden beloond in de vorm van een award, die uitgereikt worden op het prestigieuze Dutch IT-channel Awards gala. 

Eshgro als CSP of the Year 2021

Al jaren ondersteunen wij onze klanten met veel plezier in de digitale transformatie naar een slimme, moderne online werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Daarbij is het van groot belang dat IT makkelijk is en ’gewoon’ werkt. Ons platform Smarter 365 zorgt ervoor dat wij onze klanten daarvan kunnen voorzien.

Zie jij Eshgro ook als CSP of the Year 2021? Stemmen kan via deze knop!  ?

Stem op Eshgro

Anton Loeffen als CxO of the Year 2021

Onze CTO Anton Loeffen is niet voor niets genomineerd voor CxO of the Year 2021. Onder zijn begeleiding is Eshgro sterk geworden in de digitale transformatie en het inrichten van de moderne werkplek.

Anton: “De wereld om ons heen verandert steeds sneller. We willen dat onze klanten dankzij slimme IT-oplossingen in kunnen spelen op die veranderingen. Daarom wordt continue geïnvesteerd in ons Smarter 365 platform zodat klanten sneller, eenvoudiger en veiliger kunnen samenwerken. Deze nominatie is een mooie erkenning voor onze visie, voor ons Smarter 365 platform en bovenal voor de transformatie die we samen met onze klanten bereiken.”

Ben jij er ook van overtuigd dat Anton deze award verdiend? Stem dan snel via deze button! ?

Stem op Anton

Help jij ons naar de winst?

Het stemproces is inmiddels van start gegaan. Tot en met 14 april 2022 kun je stemmen op de ruim honderd genomineerden in 24 verschillende categorieën. De awards worden op 19 mei 2022 uitgereikt.

Naast genomineerd worden is het natuurlijk leuk om ook te winnen. Wil jij ons hierbij helpen? Breng dan snel hier je stem uit. Je bent niet verplicht om op alle categorieën te stemmen. Je kunt ook alleen stemmen op ‘Cloud Service Provider of the Year’ en ‘CxO of the Year’.