14 oktober 2021
Nieuws

Eshgro liet zich van haar sportieve kant zien tijdens de ICT Cup 2021

Op vrijdag 10 september namen Jacky, Hans, Guul, Niek en Jildou namens Eshgro deel aan de ICT Cup 2021. Eindelijk kon het weer! Tijdens deze sportdag, een initiatief van ICT Waarborg, streden toonaangevende bedrijven in de IT branche met elkaar om de felbegeerde Cup. Daarbij werd geld ingezameld voor de Stichting ALS Nederland. Teamcaptain Jacky schreef een korte sfeerimpressie, voorzien van actiefoto’s. 

“Tijdens de ICT Cup stonden voor team Eshgro de sporten & spellen volleybal, Expeditie Robinson, voetbal, bowlen en vlotbouwen op het programma. Een goede afwisseling tussen populaire sporten en minder bekende sporten. Gelukkig was ons team van alle markten thuis en hadden we allemaal  onze eigen, individuele expertises. Een leuke uitdaging dus, waarbij we onder andere hebben gespeeld tegen Logitech, Cisco, SetServices en Avanade.”

“Naast het sportevenement zet ICT Waarborg zich in voor de inzameling van geld voor onderzoek naar ALS. In totaal is er tijdens de ICT Cup € 47.000,- opgehaald voor de Stichting ALS Nederland. Een ontzettend mooi bedrag waar we met z’n allen trots op mogen zijn!”