10 september 2021
Nieuws

Eshgro sponsorde Buffelrun 2021

Op 4 en 5 september vond de Buffelrun 2021 in Boerdonk plaats. Wij zijn niet vies van een sportieve wedstrijd en vinden het belangrijk dat organisaties verder gaan dan alleen hun eigen business. Het betrokken zijn met maatschappelijke doelen staat bij ons dus ook hoog in het vaandel. Daarom sponsorde Eshgro één van de vele obstakels. Ons logo schitterde boven de sloot waar deelnemers hun uiterste best deden om zo snel mogelijk doorheen te komen.

Als sponsor mochten we 6 kaarten weggeven. Deze gaven wij aan Stichting Copa, een organisatie van zorgprofessionals die zich inzet om jongeren en jongvolwassenen in de maatschappij te zetten, met als doel dat de jongeren zich gewaardeerd voelen, waarbij het draait om inclusie. Zoals je op de foto ziet, leverde dit allemaal blije gezichten op. Wij zijn trots op deze toppers!

Aan de Buffelrun deden maar liefst 6000 sportievelingen mee, verdeeld over twee dagen. Eén keer per jaar organiseert de stichting Voor en Door Boerdonk een groot aantal activiteiten, waaronder de Buffelrun en FightCancerNight. Het doel van deze evenementen is om geld in te zamelen voor het bestrijden van kanker, onder andere middels het KWF en KiKa. Dit doen zij met de hulp van veel vrijwilligers. Wij bedanken hen voor een fantastische dag en hun geweldige inzet!