12 mei 2020
Nieuws

Eshgro steunt noodactie van het Gehandicapte Kind

De coronacrisis heeft het leven van kinderen met een handicap compleet op z’n kop gezet. Van de ene op de andere dag zijn ze het contact met vriendjes en begeleiders kwijtgeraakt. Het ontbreken van structuur en dagritme leidt tot eenzaamheid, verdriet en angst. Ook veel ouders maken zich zorgen. Daarom is onze klant het Gehandicapte Kind een noodactie gestart. Eshgro draagt deze actie een warm hart toe. Daarom doneren wij € 2,500 om het Gehandicapte Kind te steunen en daarmee zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te helpen in deze moeilijke tijd.

Met de noodactie ‘Laat ze spelen’ ondersteunt het Gehandicapte Kind projecten die kinderen met een handicap thuis meer sociale contacten en vaste structuur geven. Zij krijgen aangepaste spellen en activiteiten aangeboden — denk hierbij aan online games waardoor kinderen onderling contact kunnen houden en getrainde vrijwilligers die online met kinderen spelen, voorlezen en videobellen via Microsoft Teams. Hierbij wordt samengewerkt met diverse projectpartners. In onderstaande video legt Henk-Willem Laan, directeur van het Gehandicapte Kind, uit waarom deze actie zo belangrijk is.

Wil jij ook meehelpen om zoveel mogelijk kinderen en hun ouders te helpen? Doe dan nu een donatie via www.stophuneenzaamheid.nl. Alle beetjes helpen!

Ik wil doneren