Eshgro Cloud Service Provider

Eshgro weer genomineerd voor een HP Channel Partner Award

133960x400

HP Voor

Eshgro, provider van Cloud oplossingen voor bedrijfsapplicaties, is dit jaar wederom genomineerd voor een HP Channel Partner Award. Waar Eshgro er in 2011 & 2013 vandoor wist te gaan met de Award in de categorie ‘Innovative Partner of the Year’ strijdt het bedrijf dit jaar mee in de categorie ‘HP Service Provider Partner of the Year’. De HP Awards worden morgen uitgereikt tijdens het door HP georganiseerde Crosstalk event dat plaats zal vinden in het NBC congrescentrum te Nieuwegein.

 

Het HP Crosstalk event staat dit jaar in het teken van het thema ‘Accelerate growth. Tijdens dit evenement worden trends en ontwikkelingen op het gebied van o.a. Cloud Computing, Security, Mobility en Big Data uitgebreid besproken. Zoals elk jaar zal ook tijdens deze editie de dag worden afgesloten met de uitreiking van de inmiddels welbekende HP Channel Partner of the Year Awards voor de best presterende HP Channel Partners op verschillende gebieden.

Eshgro is genomineerd voor een HP Award in de categorie ‘HP Service Provider Partner of the Year’. Anton Loeffen, CEO van Eshgro: “Mooi dat we dit als bedrijf, samen met alle werknemers, hebben weten te bereiken. Na de winst van de ‘Innovative Partner of the Year Award’ in 2013 is de nominatie voor deze HP Award wederom een mooie blijk van waardering voor ons als bedrijf.”

Terug

Ontdek het laatste van Eshgro

Ga naar de inhoud