Eshgro Cloud Service Provider

Eshgro wint award HPE Global Service Provider of the Year 2016

Global Partner Conference 2016, Boston, USA
HPE
Global Partner Conference 2016, Boston, USA

Award uitreiking op de HPE Global Partner Conference in Boston. Van links naar rechts: Meg Whitman CEO van HPE, Anton Loeffen CEO van Eshgro en Guido Wouters COO van Eshgro.

Eshgro heeft als vooraanstaande Cloud Service Broker de internationale ‘Global Service Provider Partner of the Year’ award van Hewlett Packard Enterprise gewonnen. Deze prijs is uitgereikt tijdens de HPE Global Partner Conference in Boston aan Anton Loeffen, CEO van Eshgro. 

Erkenning voor onderscheidende prestaties

Het is de eerste keer dat HPE tijdens de Global Partner Conference awards uitreikt. Internationaal georiënteerde partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden worden in de schijnwerpers gezet. De 2016 HPE Partner of the Year Awards erkennen uitstekende prestaties en partners die de standaard voor business excellence en klanttevredenheid verhogen. Eshgro is gekozen als winnaar voor de ‘Global Service Provider of the Year 2016’ vanwege de goede bedrijfsresultaten met gezamenlijke klanten, uitstekende financiële prestaties en de vernieuwende positie binnen de markt.

Vernieuwend businessmodel vanuit functionele visie op cloud

Robert Wigger, EMEA Service Provider Business, VP van HPE vult aan: “Klanten en partners van Eshgro kunnen op basis van functionaliteit hun eigen cloud oplossing samenstellen met behulp van de Cloud Configurator, zonder zich zorgen te hoeven maken over technische vereisten of onderhoud van de infrastructuur. Met deze visie kunnen al onze gezamenlijke klanten van een op maat gemaakte cloud oplossing worden voorzien. Daarnaast zorgt de samenwerking met Eshgro en HPE ervoor dat Eshgro nieuwe markten bereikt met innovatieve business-modellen.”

Uitbreiding dienstenaanbod versterkt unieke positie

Anton Loeffen, CEO Eshgro, licht toe: “Als toonaangevend service provider hebben wij enorme stappen gezet in het uitbouwen van ons dienstenaanbod middels de door ons ontwikkelde Cloud Services Brokerage Suite. Die maakt het onder meer mogelijk voor onze partners om private en hybride cloud oplossingen te produceren op het cloud platform van HPE. Centraal hierbij staat onze Cloud Configurator waarmee onze partners (VAR’s, ISV’s en MSP’s) hun eigen cloud diensten kunnen vermarkten. Dankzij onze CSB-Suite en service catalogus hebben onze partners een snellere go-to-market en behalen ze een aantoonbare hogere recurring omzet. Met de CSB Suite en turnkey Services Catalogus, met meer dan 700 bedrijfsapplicaties, heeft Eshgro een unieke positie verworven als Cloud Services Brokerage Enabler. We waarderen de formele erkenning van HPE voor onze vernieuwende visie op cloud en mooie bedrijfsresultaten met het winnen van deze award enorm.”
Het HPE Global Partner Conference werd gehouden van 12 tot 14 september in het Amerikaanse Boston. Op de GPC 2016 bespreken HPE en HP Inc. zaken zoals snel in spelen op de business, gezamenlijke groei, meer winstgevendheid en innovatieve oplossingen voor klanten. Een zeer select aantal Nederlandse business partners waren hierbij aanwezig.

 

 

Terug

Ontdek het laatste van Eshgro

Ga naar de inhoud