12 maart 2020
Nieuws

Gratis thuiswerkomgeving binnen 15 minuten

Wanneer je op dit moment het nieuws bekijkt of ergens binnenloopt, ontkom je er niet aan. Het Coronavirus is het gesprek van de dag. De gevolgen van het virus zijn inmiddels ook in Nederland voelbaar. Events worden afgelast, meetings verplaatsen naar een online omgeving en er worden allerlei andere maatregelen getroffen om verdere verspreiding te voorkomen. In navolging van het RIVM advies werken wij momenteel bijvoorbeeld thuis. Hoe zit dat met jouw organisatie?

Gratis thuiswerkplek

Door alle ontwikkelingen wil je de komende dagen mogelijk ook vanuit huis werken. Op een makkelijke en efficiënte manier, alleen of samen met collega’s. Zonder gedoe. Maar niet voor iedere organisatie is dat vanzelfsprekend. Voor velen is het momenteel zelfs vaak geen keuze, maar een noodzaak geworden. Daarom bieden we je graag een helpende hand, door nu gratis een tijdelijke thuiswerkomgeving voor je in te richten.

Of je nu online wilt chatten, vergaderen, samenwerken aan documenten of mailen – mét de zekerheid dat je veilig werkt – met de oplossing van Eshgro heb je dit al binnen 15 minuten geregeld. Daarbij werk je vanuit de Microsoft 365 Modern Workplace met ons Smarter 365 platform. Terwijl jij koffie drinkt, wordt alles op afstand voor je geïnstalleerd. Je hebt zelf geen IT-kennis nodig.

Waarom gratis?

Omdat wij het belangrijk vinden dat ook jij goed voorbereid bent en de continuïteit van jouw organisatie zo gewaarborgd blijft. Deze thuiswerkomgeving is een tijdelijke oplossing. Na een maand kies je zelf of je verder wilt met de oplossing of dat je terug wilt naar de oude situatie. Ook zonder gedoe.

Meer informatie over het gratis gebruik en wat er is inbegrepen, vind je hieronder.

Klik hier voor de uitgebreide omschrijving

Wil jij ook snel en eenvoudig thuis kunnen werken? Bel dan Max (06 1003 8598), Ken (06 1259 5617) of Anton (06 2000 6053), of mail naar thuiswerken@eshgro.nl. Dan word je vandaag nog geholpen. Op naar slim en veilig thuiswerken!