03 juli 2017
Nieuws

JDS bedrijfsautomatisering in de Cloud dankzij partnership met Eshgro

“De beste oplossing voor je klant, hoef je niet altijd zelf te bouwen!”

In Venray tekende JDS Automatisering een overeenkomst met Cloud service provider Eshgro. Daardoor kunnen zij hun klanten direct toegang bieden tot een innovatief private Cloud platform, zonder grote investering vooraf in tijd en geld. “Een ‘win-win-win’-situatie voor alle partijen”, aldus Julians Hendriks, eigenaar van JDS bedrijfsautomatisering. 

“De business van je klant moet altijd voorop staan. Dat betekent dat wij onze dienstverlening zo inrichten dat de werknemers van de klant daar maximaal van kunnen profiteren. Onze visie is dan ook om niet altijd zelf het nieuwste te willen ontwikkelen. In plaats daarvan volgen wij de ontwikkelingen op de voet en voegen we waarde toe door oplossingen aan te bieden die zich reeds bewezen hebben. De Cloud is hier een perfect voorbeeld van”.

Eshgro deelt de visie dat IT draait om de business van de klant in plaats van om techniek. Als vooruitstrevende organisatie zijn zij reeds in 2004 als voorloper gestart met de ontwikkeling van een eigen Cloud platform. Anton Loeffen, CEO van Eshgro, licht toe: “Na ruim 10 jaar ervaring in het bieden van Cloud oplossingen kennen wij de klappen van de zweep. Daardoor staat er een Cloud platform dat met twee innovatie awards van HP op zak ook bij Gartner is opgevallen. Wij willen zoveel mogelijk partners, zoals JDS, van deze kennis en ervaring laten profiteren”.

Door samen te werken met Eshgro profileert JDS zich nog meer als totaalleverancier voor haar klanten. Naast het leveren van oplossingen op het gebied van ICT-netwerken en –infrastructuur, ontwikkelt JDS ook software voor de markt van transport & logistiek. Julians Hendriks: “Ook hier biedt de samenwerking met een Cloud expert voordelen. Zo kunnen we onze applicaties integreren met de reeds 500 aanwezige applicaties op het Cloud platform van Eshgro. Dat levert niet alleen toegevoegde waarde op voor Eshgro en JDS, maar vooral voor onze klanten!”.
Terug