03 juli 2017
Nieuws

Microsoft breidt samenwerking Eshgro uit met Cloud Platform Netwerk

Microsoft selecteert Eshgro als Cloud Platform Netwerk partner en stelt daarmee Eshgro in staat om beter geïntegreerde private en public Cloud oplossingen aan haar klant aan te bieden. Het Cloud Platform Netwerk (voorheen ‘COSN’) is een wereldwijde groep exclusieve serviceproviders die hun klanten, in nauwe samenwerking met Microsoft, hybride cloudoplossingen mogen leveren. Door dit partnership kan Eshgro de best passende Cloud-vorm aan haar klant adviseren door de voordelen van Public en Private Cloud te combineren op het Microsoft platform. Daarmee blijft de business fungeren als beslisser over de functionaliteit van de Cloud, maar kan het met de komst van het Cloud Platform Netwerk partnership nu ook kiezen voor het bundelen van verschillende Cloudvormen.

Anton Loeffen, CEO Eshgro: “We ervaren in toenemende mate dat klanten de verschillende vormen van Cloud graag gemixt en gekoppeld zien met de eigen infrastructuur. Afhankelijk van de klantvraag wordt er gekozen voor publieke en private Cloud elementen. Met de komst van het Cloud Platform Netwerk kunnen klanten die keuze nu maken en behalen zij voordeel met de schaalbaarheid en veiligheid van een hybride cloud.”

De selecte groep van Cloud Platform-netwerkpartners bieden door Microsoft goedgekeurde applicatie-oplossingen aan op een Cloud gebaseerde infrastructuur. Het Microsoft Cloud Platform netwerk is daarmee een open platform dat veel meer biedt dan alleen support van Microsoft-technologie. Innovatieve technologieën in de IT markt en OpenSource technologieën worden op het platform volledig gecertificeerd geleverd. De besturing- en beheersoftware vereenvoudigt de gecontroleerde integratie of verhuizing van applicaties van de Private naar de Public cloud. Serviceproviders binnen het unieke Microsoft Cloud Platform Netwerk bestrijken samen meer dan negentig actieve markten over de hele wereld en bedienen dagelijks meer dan drie miljoen klanten.

Ga naar de website van Microsoft

 

Terug