03 juli 2017
Nieuws

Eshgro behoudt status als Microsoft Gold Partner

Het is Eshgro, specialist in het aanbieden van Cloud oplossingen voor bedrijfsapplicaties, wederom gelukt om te worden benoemd tot Microsoft Gold Certified Partner met Gold Hosting Competentie. Daarmee is Eshgro ook het komende jaar weer geaccrediteerd Microsoft partner van topniveau; een onderscheidende prestatie. Met de Gold certificering biedt Eshgro haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud oplossingen en ondersteuning.
Microsoft stelt hoge eisen aan haar partners. Eshgro heeft met het behalen van de Gold certificering wederom bewezen dat zij de juiste kennis, vaardigheden en betrokkenheid in huis heeft om een adequate oplossing te kunnen bieden op gebied van Microsoft en multi-vendor producten en diensten. Met het Gold partnership vertegenwoordigt Eshgro het hoogste niveau van competentie en ervaring met betrekking tot Microsoft technologie.

Wat houdt het Microsoft Gold Partnership in?

Partners van Microsoft zijn verenigd in een hecht netwerk; het Microsoft Partner Network. Een Microsoft partner is een onafhankelijk bedrijf dat Microsoft-gerelateerde producten of diensten aanbiedt. Microsoft classificeert haar partners op het gebied van kennis, ervaring en bekwaamheid. Er zijn vier typen partners:

– Registered partners
– Small business partners
– Certified partners
– Gold certified partners

Om Gold Partner te mogen worden dient een bedrijf een grondig proces te doorlopen. Allereerst is het een vereiste dat een Microsoft partner gebruik maakt van Microsoft-technologie als primair platform. Verder dient het bedrijf aan te tonen expert te zijn op specifieke technologische gebieden. Dit kan gerealiseerd worden door middels examens en klantreferenties aan te tonen dat men bekwaam is in diverse competenties. Om de titel en het officiële logo van Gold Certified Partner te mogen dragen dient een bedrijf Microsoft Certified Professionals in dienst te hebben en te beschikken over diverse Microsoft competenties. Dit gehele traject dient jaarlijks opnieuw doorlopen te worden.

Betrouwbare en ervaren partner voor klanten

Met het verlengen van het Microsoft Gold Partnership kan Eshgro eersteklas Microsoft producten blijven aanbieden. Eshgro heeft daarbij vroegtijdig de beschikking over de nieuwste Microsoft technologie en producten, zelfs nog voordat deze voor het brede publiek toegankelijk zijn. Daardoor kan Eshgro prima inspelen op veranderingen vanuit business behoeften. Als Microsoft partner kan Eshgro haar klanten helpen met diverse oplossingen op het gebied van softwareontwikkeling, beveiliging, data management, communicatie, virtualisatie, financieel beheer, applicatieontwikkeling en ga zo maar door.

Met de Gold certificering op zak behoort Eshgro tot een exclusieve groep van Gold partners in Nederland. Met bewezen competenties toont Eshgro aan deskundige te zijn op gebied van Microsoft producten. Op die manier kan Eshgro haar Cloud oplossingen versterken en profiteert de klant van een betrouwbare, ervaren partner met kennis van zaken. Dankzij het Microsoft Gold Partnership krijgen klanten van Eshgro gegarandeerd kwaliteit en zekerheid.