22 juni 2017
Nieuws

Outsourcing Hub en Eshgro sluiten multi-tier contract voor partners

Mijlpaal van 100 aangesloten ICT-leveranciers bereikt

Outsourcing Hub heeft de eerste drie multi-tier channelcontracten afgesloten met Eshgro, Speakup en Uniserver. Hiermee wordt het platform in een klap ontsloten voor tientallen nieuwe value added resellers. Ook bereikt Outsourcing Hub hiermee een nieuwe mijlpaal: meer dan honderd ICT-leveranciers kunnen nu worden gevonden en gematcht via het onafhankelijke matchingplatform.

Henk Pater, founder en directeur van Outsourcing Hub is content met deze nieuwe stap. “Het mooie is dat deze ICT-leveranciers ook hun eigen channelpartners kunnen toevoegen, waardoor we met Outsourcing Hub aan onze klanten en adviseurs een nog vollediger en actueel beeld van het providerlandschap kunnen bieden. Tegelijkertijd kunnen we hiermee weer een groter deel van de markt bedienen, in het bijzonder de MKB-klanten.”

Het is een win-winsituatie, zeker ook voor de multi-tier providers. “Voor Eshgro, Speakup en Uniserver is het voordeel dat ze via hun eigen marketingprogramma hun (premium) partners iets extra’s kunnen bieden. Wanneer hun channelpartners vervolgens via Outsourcing Hub worden gevonden en uiteindelijk een deal krijgen, zijn zij ook ‘part of the deal’, natuurlijk.”

Outsourcing Hub sluit multi-tier contracten met Eshgro, Speakup en Uniserver

De eerste value added resellers die via de multi-tiercontracten aan Outsourcing Hub zijn toegevoegd, zijn respectievelijk Diabolo, Nextlevel, ITSN en Knoworries. De eerste tests zijn al afgerond en als de pilot goed is verlopen, dan zullen er snel meer providers volgen.

Rolf Naaberink, Marketing Manager van Eshgro: “De multi-tier samenwerking met Outsourcing Hub helpt ons om partners van Eshgro een podium te geven. Resellers en serviceproviders in ons netwerk hebben vaak specialistische kennis en oplossingen, die zich richten op een specifieke vertical of bedrijfsprofiel. Een platform zoals Outsourcing Hub stelt deze bedrijven in staat hun dienstverlening aan te bieden bij organisaties met wie ze anders niet zo snel in contact zouden komen. Om partners te helpen groeien, bieden wij ze een laagdrempelige mogelijkheid om een eigen profiel op Outsourcing Hub te plaatsen. De nieuwe multi-tierconstructie past daar perfect bij.”

Giuseppe Levatino, Commercieel Manager van Speakup: “Speakup heeft een enorm partnernetwerk waarvan al snel dertig procent de potentie heeft om onderdeel te worden van Outsourcing Hub, zeker als wij kijken naar de diversiteit aan specialismen binnen ons ICT-partnernetwerk. Wij helpen ons grote partnernetwerk graag bij het genereren van leads en zichtbaarheid is en blijft daarbij key.”

Raymond Weltens, Marketing Manager van Uniserver: “Bij Uniserver geloven wij dat samenwerking altijd de beste resultaten oplevert. Vanuit onze honderd procent indirecte focus ondersteunen wij onze partners met ons partnerprogramma. Hiermee bieden we tools waarmee wij onze partners ondersteunen in hun groei en marktbewerking. Het aangaan van deze samenwerking past perfect in deze strategie, waarmee wij onze partners helpen om in contact te komen met bedrijven die worstelen met cloudvraagstukken.”

Mijlpaal: meer dan honderd providers aangesloten

Dankzij deze multi-tiercontracten met Eshgro, Speakup en Unisever is de magische grens van honderd aangesloten IT-providers ook meteen gepasseerd. En de verwachting is dat er in de komende maanden nog tientallen value added resellers zullen worden toegevoegd. De scope van Outsourcing Hub verbreedt ook steeds meer en naast ICT uitbesteding richt het platform zich ook op business enabling technologies zoals BlockChain, IoT, Big Data, A.I. en Cloud.

Henk Pater: “Zo passen er ook meer providers in het systeem. Het getal 100 is een prachtige stap en we zijn met zijn allen erg trots op deze mijlpaal. Want hoe completer Outsourcing Hub is, hoe beter dat is voor alle partijen. Het is een zichzelf versterkend principe. Meer keuze zorgt automatisch ook voor meer tractie. Zowel met aangesloten adviseurs als met de eindklanten die ons systeem gebruiken. En het was, is en blijft onze ambitie om het complete landschap van ICT-leveranciers in kaart brengen. Stap voor stap komen we steeds dichter bij dat doel.”