03 juli 2017
Nieuws

Partnership Eshgro en HP uitgelicht tijdens Exact Live 2015

Partners Eshgro en HP nemen als platina sponsors gezamenlijk deel aan Exact Live 2015 op 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Voor Eshgro is deze editie van het jaarlijkse evenement een extra feestelijke aangelegenheid, want Eshgro is sinds kort een nieuwe leverancier van Exact Private Cloud. 

Exact kiest voor platform Eshgro
Exact heeft ervoor gekozen haar Private Cloud te draaien op het platform van Eshgro en HP. Private Cloud is een afgeschermd en beveiligd computerplatform waarin een beperkt aantal personen gebruik maakt van infrastructuur en bedrijfsapplicaties. Exact kiest voor Eshgro omdat Eshgro de hoogste continuïteitsgarantie voor business applicaties in de Cloud kan bieden. Gebruikers van Exact kunnen Exact applicaties nu niet alleen makkelijker afnemen in de Cloud, zij kunnen deze applicaties nu ook integreren met Office365 en andere bedrijfsspecifieke applicaties op het Cloud platform van Eshgro. Daarnaast zijn er hybride oplossingen mogelijk, waarbij lokale en online diensten gecombineerd aangeboden kunnen worden.

Samenwerking Exact, Eshgro en HP in de spotlight op Exact Live 2015
De samenwerking tussen Exact, Eshgro en HP zal op het Exact Live 2015 event in de spotlight worden gezet. Op Exact Live draait alles om the Next Big Thing. Met grote namen als Humberto Tan en Jacqueline Smit, tientallen sessies, workshops en trainingen worden bezoekers geïnspireerd The Next Big Thing te ontdekken en te realiseren.

Bezoekers van het Exact Live Event kunnen de stand van Eshgro en HP bezoeken. Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een aantal informatieve sessies die Eshgro in samenwerking met HP organiseert. Het thema hiervan is: ‘Business apps in de Cloud: valkuilen en de echte business value’. Tijdens deze kennissessie wordt er gediscussieerd over de uitdagingen die Cloud met zich mee brengt en kan de waarde van Cloud voor de eigen business berekend worden.

Duurzaam partnership HP en Eshgro sinds 2008
Het sterke partnership tussen HP en Eshgro vormt sinds 2008 de basis voor een innovatieve samenwerking. HP heeft Eshgro wereldwijd als 1e partner benoemd binnen het Partner One Service Provider Programma waarna de ‘Infrastructure As A Service’ dienstverlening tussen beide partijen werd gelanceerd.

Eshgro en HP hebben daarnaast samen een unieke drie-partijenovereenkomst gesloten, waarbij HP garant staat voor de continuïteit van de Cloud diensten. Mede door het HP partnership doen klanten van Eshgro samen meer dan een miljard euro omzet met de applicaties die zij op het Cloud platform uitvoeren.

Inschrijven Exact Live 2016
Exact Live 2015 vindt plaats op 14 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer informatie? Bekijk www.exactlive.nl of een impressie van de voorgaande editie:

 

 

Terug