14 september 2020
Nieuws

Webinars in september en oktober

De komende weken organiseren we weer een aantal webinars. Daarom is het tijd voor een overzicht van alle sessies in september en oktober. Benieuwd wat we voor je in petto hebben? In onderstaande lijst hebben we alles voor je op een rijtje gezet — van een webinar Eerste Hulp Bij Datalekken tot een nieuwe reeks webinars over Microsoft Teams. Hopelijk zien we je binnenkort bij een of meerdere sessies!


Webinar: Eerste Hulp Bij Datalekken

Vanwege de grote interesse voor dit webinar afgelopen mei, praat Compliance Officer Maik je op 24 september nog een keer bij over de handelingen die je vanuit praktisch en juridisch oogpunt dient uit te voeren bij het verlenen van Eerste Hulp Bij Datalekken. Door de bril van Eshgro als cloud service provider, kijken we naar de relatie ‘klant – IT leverancier’. Daarbij krijg je antwoord op verschillende vragen, waaronder:

? Wat moet ik doen bij een datalek?
? Met welke criteria kwalificeer ik een lek?
? Wat zijn de mogelijke consequenties?
? Wie moet het datalek melden en waar doe ik dat?
? Welke informatie moet ik meesturen?


Webinar: Teamwork! Productiever met Teams

Werk jij met Microsoft Teams, maar heb je het gevoel hier nog niet alles uit te halen? Wil jij graag nóg efficiënter en slimmer samenwerken met jouw collega’s? Neem dan deel aan onze gratis webinar “Teamwork! Productiever met Teams” op 8 oktober, 29 oktober of 19 november. Solution Consultant Thijs neemt je dan mee in alle mogelijkheden en de nieuwste features van Teams. Wil jij leren hoe je:

✔️ nóg beter kunt samenwerken en communiceren met Teams?
✔️ Teams kan inzetten om tijd te besparen en productiever te zijn?
✔️ OneNote en Stream kan integreren in Teams ter voorbereiding en opvolging van meetings?
✔️ gezamenlijk en tegelijkertijd kan werken in hetzelfde document?
✔️ jouw bestanden in Teams zichtbaar maakt in de verkenner?
✔️ de nieuwste features binnen Teams kan inzetten, zoals Together mode?