24 mei 2018
Nieuws

WOZ-specialist Previcus Vastgoed stapt over naar de cloud

BOXMEER – Previcus verhuisde niet alleen van fysieke locatie, ook maakten zij hun entree naar de cloud. Een nieuwe locatie, omzetten van telefonie, van analoog naar VOIP en een transitie naar de cloud. Veranderingen die niet ieder dag plaatsvinden. Echter bleven problemen uit en verliep de gehele verhuizing praktisch probleemloos.

De WOZ-specialist uit Boxmeer is erg te spreken over hun migratie naar de cloud. “Of je nu thuis, op kantoor of onderweg bent. Je kunt altijd inloggen en werken”, aldus Michel Uijen, directeur van Previcus Vastgoed. Iedere medewerker van Previcus heeft altijd toegang tot applicaties en documenten, waar dan ook. Daarnaast maakt Previcus zich geen zorgen over het operationeel houden van het systeem, zoals een back-up maken of veiligheid. Dit wordt gedaan door IT-leverancier BeeOne, partner van Eshgro, Cloud Service Broker in Boxmeer.

IT-leverancier BeeOne brengt mensen in contact met elkaar door te verbinden. Dit kan door middel van gesprekslijnen, maar ook door computeromgevingen. Klanten waarvan de omvang of propositie niet direct past binnen de private cloudomgeving van BeeOne, brengt BeeOne onder bij partner Eshgro. Zo kan de IT-leverancier alle wensen op het gebied van werken in de cloud vervullen. “Het maakt absoluut niet uit welke bedrijfsgrootte het betreft, we hebben altijd een oplossing!”, aldus Jan-Hendrik Straatman, directeur van BeeOne.

De jarenlange ervaring van Eshgro bleek een van de doorslaggevende factoren voor Previcus Vastgoed. Michel Uijen, directeur van Previcus verklaart: “Door goede referenties en veel ervaring zijn wij bij Eshgro uitgekomen. Die vervolgens BeeOne als IT-partner aanbevolen heeft. Na goede gesprekken blijkt dit de juiste driehoek. Een uitstekende match.”

Cloud Service Broker Eshgro in Boxmeer stelt partners in staat een cloudoplossing te verkopen, voor een vast bedrag, per gebruiker, per maand. “Met deze oplossing kunnen IT-gebruikers bijvoorbeeld applicaties eenvoudig op- en afschalen. Heb je een nieuwe medewerker in dienst? Dan schalen we snel en gemakkelijk bij”, aldus Anton Loeffen, CEO van Eshgro.

Uijen is zeer te spreken over de samenwerking tussen Eshgro, BeeOne en Previcus door korte lijnen en adequaat reageren op vragen en verzoeken. Jan-Hendrik Straatman, directeur van BeeOne, merkt op: “Door samen te werken met Eshgro kunnen wij onze complete cloud propositie, connecting intelligence, waarmaken voor Previcus en naar al onze bestaande en toekomstige relaties”.

Contact