22 juli 2021
Nieuws

Eshgro behaalt nieuwe Microsoft Gold statussen

Afgelopen week behaalde Eshgro twee nieuwe Gold certificeringen. Dit zijn Microsoft Gold Data Platform en Microsoft Gold Windows en Devices. Met de Gold certificering biedt Eshgro haar klanten aantoonbaar kwaliteitsgaranties voor Microsoft Cloud oplossingen en ondersteuning. Met deze certificeringen komen we op een totaal van 11 Gold en 2 Silver certificeringen. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Een andere unieke aanvulling is de Microsoft Advanced Specialization Azure Virtual Desktop, die wij afgelopen maart toegewezen kregen. 

Met de Microsoft Gold Data Platform certificering tonen wij aan dat we beschikken over de technische bekwaamheid om de databases van onze klanten efficiënt te laten opereren, om hun data veilig te stellen en om hun data te kunnen vertalen in nuttige inzichten. Met de Microsoft Gold Windows en Devices certificering laten wij zien dat we in staat zijn om de services, devices en applicaties voor een Windows omgeving te bouwen, testen en onderhouden.

Partnership met Microsoft

Als Microsoft Gold Partner vertegenwoordigen we de hoogst haalbare certificering die te behalen valt. We bewijzen daarmee te beschikken over gespecialiseerde vaardigheden als het gaat om het implementeren van technische oplossingen of het leveren van service aan onze klanten. Slechts 1% van Microsoft Partners wereldwijd is Gold gecertificeerd. Door het behalen van deze nieuwe Gold certificeringen bewijst Eshgro wederom dat wij over de juiste kennis, vaardigheid en betrokkenheid beschikken om een juiste Microsoft-oplossing te kunnen bieden.

Als Microsoft Gold Partner laten we zien dat we nauw samenwerken met Microsoft. Je kunt er dus vanuit gaan dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen Microsoft en gebruik maken van premier support en Microsoft-trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd werken met de nieuwste kennis. Daarmee weten wij onze klanten te voorzien van een vlekkeloze adoptie van hun nieuwe werkplek.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat een Microsoft oplossing voor jouw organisatie kan betekenen? Of heb je vragen naar aanleiding van dit nieuwsbericht? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder met een persoonlijk advies. 

Neem contact met ons op