09 mei 2019
Nieuws

Hybrid IT Infrastructure 2019 – een sfeerimpressie

Op woensdag 8 mei vond het jaarlijkse event Hybrid IT Infrastructure plaats in DeFabrique in Utrecht. Tijdens dit specialistische en praktijkgerichte event konden vakgenoten ervaringen uitwisselen over vraagstukken rondom hybride IT omgevingen. Accountmanager Maikel Dorssers was namens Eshgro aanwezig.

Een belangrijk thema tijdens het event was ‘Think Different’. IT is de laatste jaren enorm aan verandering onderhevig. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in steeds hoger tempo op. De cloud is daarbij een van de drijvende krachten. Goed kunnen inspelen op zaken als innovatie, flexibiliteit en schaalbaarheid vereist daardoor een andere visie en een andere manier van denken.

Tijdens de diverse sessies die op het programma stonden, werd dan ook uitgebreid gesproken over zaken als cloud volwassenheid, regie en adoptie. In totaal namen 80 bezoekers van diverse organisaties, veelal IT managers en architecten, deel aan de sessies. Omdat Eshgro partner was van het event, hadden bezoekers ook de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan tijdens 1:1 sessies. In deze gesprekken stond met name de moderne werkplek van Eshgro centraal, die meetbaar sneller, eenvoudig en veiliger is. Benieuwd hoe? Lees dan hier onze visie daarover.