22 september 2020
Nieuws

Smarter 365 nu ook beschikbaar in Microsoft’s AppSource

Wij zijn trots om te vermelden dat ons gepatenteerde Smarter 365 platform nu ook beschikbaar is via Microsoft AppSource, een online cloudmarktplaats die zakelijke oplossingen en innovatieve apps & software aanbiedt.

Freemium Smarter Workplace

Smarter 365 is een beheer- en management tool met Microsoft 365 en Azure als basis. Dit levert de volgende voordelen voor de gebruiker:

  • Inzicht en daarmee controle over jouw (IT) kosten en applicaties;
  • Snelle uitrol en beheer van Microsoft Modern Workplaces voor alle gebruikers op alle apparaten;
  • Eenvoudig op afstand updates doorvoeren voor alle devices;
  • Eenvoudige integratie van bedrijfskritische applicaties in het platform;
  • Veilige werkomgeving ingericht volgens de benodigde security & compliancy standaarden;
  • Veilig communiceren, (samen)werken en delen van data & documenten.

Anton Loeffen, CEO van Eshgro
“Het Smarter 365 platform is een complete oplossing voor implementatie, beheer en financiële controle van de moderne werkplek van Microsoft, Microsoft Azure Services, Windows Virtual Desktop en klantspecifieke bedrijfstoepassingen.”

?  Toby Bowers, General Manager, Business Applications Group, Microsoft Corp.
“We zijn blij om Eshgro’s Smarter 365 te verwelkomen in Microsoft AppSource, wat onze partners een grote blootstelling geeft aan cloudklanten over de hele wereld. Microsoft AppSource biedt partneroplossingen zoals Smarter 365 van Eshgro om klanten te helpen sneller aan hun behoeften te voldoen.”

Een slimme werkplek

Eshgro begeleidt organisaties in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Onze diensten gaan niet over technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. We stellen veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en we zien IT als een middel om groei te realiseren. Wij geloven dat organisaties meer nodig hebben dan een moderne werkplek of cloudapplicatie om zich verder te ontwikkelen. Om maximaal rendement te behalen, hebben organisaties een oplossing nodig die is afgestemd op hun rol, organisatie en branche.

Organisaties die het beste kunnen inspelen op de steeds sneller veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Met slimme software kan meer resultaat behaald worden. Daarom bouwen wij oplossingen die organisaties meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger laten (samen)werken in de cloud.

Smarter 365 helpt organisaties bij het adopteren, aanpassen en verbeteren van hun organisatie in een tijd van digitale versnelling. Hiermee wordt jouw organisatie weerbaarder en wendbaarder en daardoor de winnaar van morgen.

Ben je benieuwd wat een slimme, moderne werkplek voor jouw organisatie kan betekenen? Probeer het dan nu gratis en ervaar zelf de voordelen!

Probeer gratis