09 november 2020
Nieuws

Webinars in november en december

De tijd vliegt. Oktober is weer voorbij en dat betekent dat het tijd is voor een vers overzicht van alle webinars en online sessies die Eshgro in november en december organiseert. Benieuwd wat we voor je in petto hebben? In onderstaande lijst hebben we alles voor je op een rijtje gezet. Een klein tipje van de sluiter: we gaat het sowieso met je hebben over Windows Virtual Desktop en we wijzen je in 4 stappen de weg naar een veilige, online werkplek. Lees dus snel verder en meld je aan voor een of meerdere kennissessies. Hopelijk zien we je daar! ?


Webinar: De 5 voordelen van Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop stelt gebruikers in staat om te blijven werken met desktop- en applicatievirtualisatie, waardoor bedrijven een veilige, productieve ervaring kunnen bieden in een veranderende wereld. Tijdens het webinar “De 5 voordelen van Windows Virtual Desktop” op 9 december zoomen Jan van der Elst (Microsoft) en Solution Consultant Thijs Bisseling (Eshgro) in op de 5 vijf belangrijke voordelen van Windows Virtual Desktop en geven zij je een aantal praktijkvoorbeelden.


Webinar: In 4 stappen naar een veilige werkplek

Wanneer je het beheer van je moderne werkplek en andere IT-processen uitbesteed aan een IT-leverancier, blijf je zelf wettelijk verantwoordelijk voor je data en de verwerking van persoonsgegevens. Het selecteren van de juiste IT-partner is daarom cruciaal. Maar hoe selecteer je  de juiste leverancier? Zeker als je een kleiner bedrijf bent, zonder eigen security of compliance officer, kan dit best een uitdaging zijn. In het webinar “In 4 stappen naar een veilige werkplek” op 3 december wijzen Compliance Officer Maik van de Graaf en CEO Anton Loeffen je de weg.


Workshop: Microsoft Surface Modern Solutions

Op 23 november, 3 december en 11 december organiseert Microsoft de Surface Modern Solutions Workshop. Tijdens dit gratis online event leer je hoe je met de combinatie van Surface en Microsoft 365 de huidige technologische uitdagingen aanpakt en zo een geïntegreerde hardware- en software-ervaring creëert. Trainer Michael Paolantonio vertelt je over de Surface device familie en laat je zien hoe modern beheer met Windows Autopilot installatie en onderhoud eenvoudig maakt.


Webinar: Teamwork! Productiever met Teams

Werk jij met Microsoft Teams, maar heb je het gevoel hier nog niet alles uit te halen? Wil jij graag nóg efficiënter en slimmer samenwerken met jouw collega’s? Neem dan deel aan onze gratis webinar “Teamwork! Productiever met Teams” op 19 november of 10 december. Solution Consultant Thijs Bisseling neemt je dan mee in alle mogelijkheden en de nieuwste features van Teams. Wil jij leren hoe je:

✔️ nóg beter kunt samenwerken en communiceren met Teams?
✔️ Teams kan inzetten om tijd te besparen en productiever te zijn?
✔️ OneNote en Stream kan integreren in Teams ter voorbereiding en opvolging van meetings?
✔️ gezamenlijk en tegelijkertijd kan werken in hetzelfde document?
✔️ jouw bestanden in Teams zichtbaar maakt in de verkenner?
✔️ de nieuwste features binnen Teams kan inzetten, zoals Together mode?