13 november 2020
Nieuws

Table Talks 7: Digitaal samenwerken in 2020 en wat er gaat veranderen in 2021

De in 2020 ontstane situatie rondom Covid-19 maakt dat de digitale transformatie in een absolute versnelling is gekomen. Vrijwel alle organisaties werden gedwongen veel meer fysieke processen – en dan met name communicatieprocessen – te digitaliseren. Dat betekende een versnelde implementatie van de digitale werkplek met connectiviteit, cloud, hardware en bedrijfskritische applicaties. 

Ruim 50% van de beroepsbevolking bleek op afstand goed te kunnen werken. Managers en medewerkers rapporteerden naast het gemis van de fysieke contacten vooral ook een winst in reistijd en overlegtijd. De “Survival of the most Adaptive” blijkt de organisatie die het snelst z’n medewerkers kan voorzien van de juiste middelen om op afstand te kunnen werken en communiceren. In Talking Table 7 van Uit de File aan Het Werk gaat Anton Loeffen met Richard Bordes in gesprek over samenwerken binnen organisaties in 2020 en wat er volgens hem gaat veranderen in 2021.

Meer weten?

Wil je meer weten over digitale transformatie en werken in het ‘nieuwe normaal’? Tijdens de Dutch IT Digital Workplace Talkshow en in zijn blog ‘Het nieuwe normaal: terug naar kantoor of doorzetten op een nieuwe weg?‘ deelt Anton zijn visie over de nieuwe functie van het kantoor en de digitale werkplek van de toekomst.